Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul MEB'e atananlar buraya

gercexs

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Herkese hayrli olsun duyuru yapildi:

2016/1 ENGELLİ PERSONEL (EKPSS-KURA) ATAMALARINA İLİŞKİN DUYURU

2016 EKPSS, KURA SONUCUNU İSTANBUL İL'İNE ATANAN VE İSTANBUL İL'İNDE GÖREV YAPMAK İSTEYEN ADAYLARIN BAŞVURU EVRAKLARINI 01/09/2016- 09/09/2016 TARİHLERİ ARALIĞINDA TESLİM ETMESİ

2016 Yılı Engelli Personel Atamalarında İstanbul İli’ ne atananların ve İstanbul İl’ nde görev yapmak isteyenlerin 09/09/2016 tarihine kadar aşağıda listelenen evrakları İlimiz Milli Eğitim Müdürlüğü Personel Atama Bölümüne elden (şahsen) teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuruda İstenilen Belgeler;

1-Gerekli hallerde, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun Değişik 40.maddesi gereğince kazai rüşt kararı,

2-Diploma aslı veya noter onaylı örneği (yada öğrenim durumunu gösterir belge, çıkış belgesi, öğrenci belgesi)

3-Engelli Sağlık Kurulu Raporu,

4-Adli Sicil Kaydı,

5-Askerlik Durum Belgesi,

6-Kamu kurum ve kuruluşlarında halen görev yapanlardan onaylanmış muvafakat belgesi,

7-3 Adet Vesikalık Fotoğraf,

8-Kimlik Aslı ve fotokopisi,

9-2015 EKPSS/Kura ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesi,

10-Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli olmadığını bildirir belge

11-Mal Bildirimi

Telefon: 0212 455 04 00 Dahili Hatlar: 440-451-438

Kaynak

1 numarali ewrak ile ilgili bilgisi olan varmi arkadaslar?

9.maddeye bak 2015 diyor eski duyuru olmasınmı

merhaba arkadaşlar bende Ş.Urfa meb e atandım.aynı şeyleri istiyolar.ama 1. maddedeki belge ne. bilgisi olan var mı acaba

Kazai rüşt kararı:Ancak belli durumlarda kazai rüşt kararı alınmış olması şartıyla 18 yaşını doldurmamış olanlar da memur olabilmektedir. Medeni Kanunun 12.maddesine göre; "Onbeş yaşını dolduran küçük, kendi isteği ve velisinin rızasıyla mahkemece ergin kılınabilir."

ıstanbul mıllı egıtım mudurlugu buraya

Arkadaşlar "askerlik durumu" belgesini bulunduğunuz ilin askerlik şubesinden ala bilirsiniZ ."Sicil kayıt" belgesi e devlet şifresi olanlar internette adlı sicil kayıt sorgulama yapa bilir ( Eğer e devlet sifreniz yoksa ptt şubelerinde e devlet sifrenizi alıp internette çıkara bilirsiniz )" Sgk dan emekli olmadığınızı bildiren "belgeyide sgk ya gidip ala bilirsiniz ."Mal bildirimi" belgesini de internette yazarsanız bir forum çıkacak o forumu yazdirin daha sonra doldurun Son.

Askerlik durum belgesi e-devletten çıkıyor mezuniyet belgesi bile var yani 2 TL verip şifre alin ptt den herşeyi oradan kolaylıkla çıkarabilirsiniz bir yere gitmeden

Ist.il milli egitime atanan arkadaslara uyari

Arkadaslar ben bu gun evraklarimi vermek icin gittim il milli egitime form verdiler uc yer secme hakkimiz var o anda karar veremedim evimin cevresindeki okullara gidip ne is verebilirler diye danismak icin evrak teslimini pazartesiye biraktim.okullara ve ilce milli egitime gittim her mudur hizmetli kadrosu diye kat temizligine veririz temizlik elemanina ihtiyac var dediler bu hosuma gitmedi pek ama yapicak bisey yok sanirim daha once atanan arkadaslar nasil bir surec yasadilar yazabilirlerse cok sevinirim biraz tecrube kazanmis oluruz tesekkurler.

Okullarda temizliği şirket veya işkur elemanları yapar eğer var ise... Süzde yetenek varsa ve okulda memur yoksa valilik tarafından geçici memur görevlendirmesi almak için talepte bulunun masa başı çalışırsınız.

Pc sertifikanız yada daha önceden iş tecrübeniz varsa gittiğiniz yerde kendinizi ifade edin sağlık durumunuzu iyi belirtin. Sonuçta temizlikçi olarak görev vermek istemeleri normal ihtiyaçları var. Şunu unutmayın 657 sayılı kanuna tabi çalışıyorsunuz ve o kanun tüm kamu çalışanlarını hizmetliden müşteşara kadar DEVLET MEMURU kapsamında tutar.

Ben mebe atandim istediginiz ilcedeki okul veya ilce meb veya mebe bagli halk egitim merkezi olabilir siz calismak istediginiz uc ayri yer tercihi yapacaksınız hangisi olur sansiniza artik

askibeka ilçe milli eğitim oluyor mu bana sadece okula verildiği söylendi konustun mu sen bu konuyu onlarla ?

Telefon: 0212 455 04 00 Dahili Hatlar: 440-451-438
İstanbul mem

Ben bugun verdim evraklarimi kardesim il milli egitimide ilce milli egitimide halk egitimi de okulda yazabilirsiniz eger vaktiniz varsa gidin yazmak istediginiz yerin müdürü ile konuşun ben tercih yapmadan gittim evime yakin olan ilce egitime ve uc ayri okula hem ortami gordum hemde ne is vericeklerini ogrendim temizlik elemani lazim dediler hic birini yazmadim il milli egitim ve halk egitim yazdim sansima neresi olursa hayirlisi artik bu ayin sonuna dogru adrese tebligat gelicek arkadaslar evraklarinizi cuma gunune kadar teslim edin cuma son

Telefona bakmayabilirler cunki yogunlar simdi birde sizin burdan ogrendiklerinizden cok daha azini biliyorlar hatta bilmiyorlar bile onun icin vakit kaybetmeden benim yazdiklarimi yapin birde ilk siraya yazdiginiz tercihinizin gelme olasiligi daha fazla o yuzdrn ona gore yapin tercihlerinizi

Peki ilce milli egitim ve halk egitimler dahami cazip sizce?

Bugun il milli egitime evraklarimizi teslim ettik hakkimizda hayrlisi

Bilemiyorum bogulacaksam buyuk denizde bogulayim dedim her seyin hayırlısı olur ins.

Üst Alt