Umutsuzluğa yaptığım tüm yolculuklarda onu çok sevdiğimden dolayı bu umutsuzlukların adını hep YILMAZ koydum..
Çünkü YILMAZ adı benim için tüm kutsal şeyler gibi kutsaldı.
O sevgimi tam veremediğim abilik görevimi yapamadığım benim canım kardeşimdi.
YILMAZsız bir hayatı düşünmek onun gibi yaşamamak demekti benim için.
Elbette ölüm haktır ama yine de insanoğlunun kabul edemediği çok fazla üzüldüğü ağlayıp sızlandığı gibi ben de aynı duygular içerisine girdim.
Gün geldi aşırı ağlayıp göz yaşı döktüm, gün geldi için için aylarca, yıllarca herkesten habersiz ağlayıp durdum. Ne sesimi duyan oldu ne de sesimi duyurabildim. Sadece ağladım hepsi bu kadar bundan gerisi yoktu.
Sebepsiz yere ağlarmı insan?
Elbette hayır. Ama ben ağlıyorsam sebebi vardı o sebep de kardeşim YILMAZdı.
Yaşamının en güzel çağında felek onu elimizden aldı bizi yetim bizi öksüz bizi kimsesiz kizi kardeşsiz koydu.
Allah kahretsin olmaz olsun böyle kader böyle felek. Yoksa yoksa Tanrının bir lütfumuydu bu bize.
Düşünüyorumda neden sen?
Hem de gencecik yaşında, sevme çağında. Cezan neydi söyler misin bana?
Hayatı, insanlarıı, doğayı, güzellikleri sevmekmiydi suçun.
eeeeeeeeeee hadi de bana de hadi abine bu kahrolası hayat sensiz yaşanmıyacağını bilmiyor musun yoksa, söylermisin bana.
SENİ SEVİYORUM KARDEŞİM.......
O sevgimi tam veremediğim abilik görevimi yapamadığım benim canım kardeşimdi.
YILMAZsız bir hayatı düşünmek onun gibi yaşamamak demekti benim için.
Elbette ölüm haktır ama yine de insanoğlunun kabul edemediği çok fazla üzüldüğü ağlayıp sızlandığı gibi ben de aynı duygular içerisine girdim.
Gün geldi aşırı ağlayıp göz yaşı döktüm, gün geldi için için aylarca, yıllarca herkesten habersiz ağlayıp durdum. Ne sesimi duyan oldu ne de sesimi duyurabildim. Sadece ağladım hepsi bu kadar bundan gerisi yoktu.
Sebepsiz yere ağlarmı insan?
Elbette hayır. Ama ben ağlıyorsam sebebi vardı o sebep de kardeşim YILMAZdı.
Yaşamının en güzel çağında felek onu elimizden aldı bizi yetim bizi öksüz bizi kimsesiz kizi kardeşsiz koydu.
Allah kahretsin olmaz olsun böyle kader böyle felek. Yoksa yoksa Tanrının bir lütfumuydu bu bize.
Düşünüyorumda neden sen?
Hem de gencecik yaşında, sevme çağında. Cezan neydi söyler misin bana?
Hayatı, insanlarıı, doğayı, güzellikleri sevmekmiydi suçun.
eeeeeeeeeee hadi de bana de hadi abine bu kahrolası hayat sensiz yaşanmıyacağını bilmiyor musun yoksa, söylermisin bana.
SENİ SEVİYORUM KARDEŞİM.......