Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkur'daki engelli raporunu nasıl sildirebilirim?

suleiman

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
10
Herkese merhabalar, kafama takılan bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Konuyla ilgili bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
Benim İŞKUR'a kayıtlı engelli raporum var. Ve iş başvurusunda bulunduğumda bazı yerler İŞKUR kaydı istiyorlar burada da engelli olduğum görünüyor. Engelli olduğumu öğrendiklerinde raporumu görmek istiyorlar. Raporumu gösterdiğinde raporun üzerinde oranı sıfır fakat bazı psikolojik sorunlar yazılı. Bu sebepten ötürü beni işe almaktan vazgeçiyorlar maalesef.
Sormak istediğim soru İŞKUR'dan engelli kaydımı silersem sgk veya sağlık müdürlüğüyle ilgili herhangi bir sorun yaşarmıyım?

Işkur kaydınızı engelli den normal olarak ceviremiyormusunuz gerekirse kurum müdürü ile görüşün engel oranı raporunda orda olması mantiksiz

Bir yolu varsa bu işin ben de sildirecem..7 tane iş başvurum reddedildi raporum var diye..Emeklilik başvurusu da yapmayacam..O vereceği üç kuruş emekli maaşı ona kalsın.

@mehmet-41, işkurla görüştüm dilekçe yazıp kaldırabileceğimi söylediler. Benim kafama takılan sgk ya sorun yaşarmıyım engelli emeklilik konusunda

@UmbertoEco, çok kolay bir şekilde kaldırabiliyorsunuz İŞKUR'a gidiyorsunuz ve kendi yarı yazınızda bir dilekçe yazdırıyorlar. Hepsi bu kadar.

@mehmet-41, Sol gözüm çocukluktan darbeli görmüyor ve yüksek astigmat, miyop var. Vb her iki bacaktan 7defa varis ameliyatı oldum. Çok fazla ayakta olmama gerektiren işleri yapamıyorum. Raporum görme sistemi ağırlıklı. Ama gözlük takınca dışarıdan pek engelim anlaşılmıyor.

@suleiman, engelli emeklilik düşünüyorsanız bilginiz olsun artık tek hastalıktan değerlendirme yapılarak tabii olunuyor en yüksek rahatsızlığınız hangisi ise ona göre değerlendirip emekli ediliyor bilginiz olsun geçmiş olsun bu arada

Üst Alt