Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşitme engelliyim. Ehliyet raporuma Ortopedik diye yazılmış!?
öncelikle geçmiş olsun engelin için polisler senin engeline bakmıyorlar elinde ki belgelere bakıyor hastane nasıl ortapedik işaretlemiş hastalığıda ortopedi bölümünemi yazmışlar bence yakın zamanda düzelt çünkü senin olmayan bir rahatsızlıktan dolayı rapor alman kul hakkına girer
Ben neden yanlış algılayım ortopetik engelli şıkkı işaretlemişler bayağı işte, hem dün gittim yeni rapor istediler ona uğraşıyorum öbürünü kabul etmediler
Evtt... ehliyetimi aldım çok şükür ama doktor yazmasına rağmen işitme engelli desteği kodu yazmamışlar yazılan kodlar: 42:01 arka görüş için uyarlanmış cihaz. 42:03 yan görüş sağl. ek iç cihaz. 42:05 kör nokta görüntüleme cihazı. sınıf B
ekinos
Yaptırmak zorunda olduğun bir cihaz yok.
İki yanda ve araç içinde dikiz aynaları günümüzde üretilen her araçta mevcut zaten.
Kör nokta için ise 10 tl ye alıp dış dikizlerin bir köşesine sabitleyebileceğiniz kör nokta aynaları mevcuttur. Alır yapıştırırsınız amaç formalite yerini bulsun. Kör Nokta Ayna Seti (2 Adet) GittiGidiyor'da 189949398