Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelli̇ olup yeni̇ çıkan emsal kararla ÖTV'siz araç alan var mı?

baki2506

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar merhaba işitme engelli olup :
42.01. Arka görüş için uyarlanmış cihaz
42.03. Yan görüş sağlayan ek iç cihaz
42.05. Kör nokta görüntüleme cihazı
42.06. Elektrikle çalışan dış dikiz aynaları
kodları yeni çıkan emsal kararla ötv siz araç alan varmı?

kimse cevap yazmıyor ötv siz araç almak isteyen dava yoluyla alıyormuş. bu konuyu burda tartışmak istiyorum belki birşeyler elde edebiliriz

alan var mı ben de şu an bu konuyu takipteyim ama nasıl olacak bilmiyorum.

mahkeme sonucuna göre yukarda saydığım tertibat kodları sizde de mevcut ise alabiliyorsunuz ama aracı önce alıp davamı açacağız yoksa vergi dairesine mi gideceğiz onu bende bilmiyorum @Hüseyin İlik bu mesajını görürse çok sevinirim.

@baki2506,

Kör Noktalı araç zaten 2 bin tl den başlıyor.
işitme engelli değilim ama bu ilk 3 kod bana da çaktılar

ben zamanında çok uğraştım, ÖTV muafiyeti için " Hareket ettirici tertibat" donanım şartı gerektiğinden kabul olunmuyor

@Merveaydin,

hayır görme engelli zaten araç kullanamaz işitme engellilere verilen kodlardır. bana yazdılar ayna tertibatı olarak

arkadaşlar avukat hüseyin ilik bey ile konuştuk her türlü dava açıp alabiliyoruz mahkeme haklı buluyor sonuçta emsal kararı var zaten

@baki2506,

hocam sizin engeliniz işitme cihazı mı nasıl aldınız kodları benim ehliyetim var ama eğer bu kodlar eklenecekse ekletme yapayım

@baki2506,

ilk ehliyet alırken mi ekledilr bu kodları size? araba alacak mısınız peki biraz daha ayrıntılı bilgi verseniz süper olur

Üst Alt