Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelli çocuk için engelli aylığı bağlanması için izlenecek yol nedir?

kaya571907

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba kızkardesimin kızı iştme eneglli anlamıyo konusamıyor zar zor cihaz kullanıyorheyet raporu yenilenmesi lazımmıs cocuk 9yasında oldugu için uyutulup test gerekiyormuş

Engelli maaşı almak en az yüzde 40 engelli raporu almanız gerekir Buda en az 71 dsb her iki kulaktan en dusuk kaybı olması gerekir ve engelli maaşı almanın şartları bir hayli zor belli bir hane basına düşen gelir ve ev hanesi üzerine ev araba bunlar varmi kişinin SİGORTALI olmaması gerekir vs vs bunun gibi sartlari var yoksa engelli maaşı hayal bir aksilik oldu maaşı iptal edip ödediklerini geri alıyorlar lütfen engelli maaşı alan kişilerin kriterlerini kontrol ederek başvurun mağdur olmayın

Ben bu durumda magdur olmustum ve 6 7 aylık bir ödeme yapıp kapatmıştım o zaman malum ekonomi iyiydi hemen toparlayabilmistik

@kaya571907,

uyutma tekniği ile yapılan teste bera denilmekte bilginiz olsun, ancak işitme engelliye maaş bağlanıldığını ne gördüm nede duydum

@16Caner16, İsitme engellilerin heyet raporu 40 üzeri olursa engeli maaşı alabilir , ama şartlar da var, evde bakim maaşı almak icin İsitme engelli ve beraberinde yatalak olması kendi işini göremiyor olması gerekir

Üst Alt