Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelimden %45 rapor alırsam nasıl memur olabilirim?

KARAKURT_505

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
SLM.arkadaşlar benim işitme kaybım var bu durumda doktor bana % 45 civarında iş göremez raporu veriyor ben bu raprlan memür olma şansım varmı olunuyorsa nasıl ne yapmalıyı :Konuya dair tecrübelerinizi paylaşmaya devam ederseniz çok sevinirim şimdiden tşk.

memur olursun sınavda duyma problemi olanlarla birlikte giriyorsun sınava

KARAKURT_505

Heyet raporu alınız.
Bu ayın 24 de başvuru başlayacak.
Sınav u yıl nisan ayında yapılacak iyi puan ile iyi yere atanırsınız inşallah

arkadaşlar raporr iş göremez raporumu olmalı yoksa sakatlık raporumu
orta okul mezunuyum kura ile memur olunuyormuş bu dorumu

engelli (sakatlık) raporu olmalı iş göremez neymiş? birde işitme kaybınız kaç %45 oran alabilmeniz için tamamen sağır olmanız lazım nerdeyse

KARAKURT_505

iş görmez raporu ve sakatlık raporu veya engelli raporu say say bitmez....

En iyisi en git tam teşekküllü hastaneden Örneğin Batman Devlet Hastanesi daha makul (oraya gittim ve gördüm o hastane yeterli)...
HEYET kuruluna gir.
Tüm şıklar işaretlensin iste.
Bir değil bir kaç fotoğraf götür. Bir tane aslı, kalanlar aslı gibidir kaşeli rapor olur..
Heyette tüm doktorlara gez, varsa rahatsızlık doktora mutlaka söyle.
İşlem bitince rapor al.
Çarşı da Haşlamacı Mehmet Ustaya uğra, bi büyük kap ye.
Bir hafta sonra sana rapor verirler..

Havaalanı civarındaki Devlet Hastanesi iyi merkezdeki işe yaramaz..

sağlık raporu alıp ekpss sınavına başvurcaksın. 2016 ekpss 23 şubatta başlıyor şimdi başvursan bile o zamana yetişmez. engel durumundan ötürü eğitim göremediysen 5 mayısta kuraya başvurabilirsin ozamana kadar raporunda elinde olur

Üst Alt