sevgili menzil
birkaç işitme merkezine git ve benim gittiğim doktorlar bana dijital işitme cihazı yazmıyor sizin tanıdık doktorlarınız varmı dijital cihaz yazdırabilirmisiniz diye sor.sana dijital cihaz yazdıracak bir işitme merkezi mutlaka vardır.
gerçi yeni
sut genelgesi ile sadece dijital yazmasıda yeterli değil, bir de neden analog yazmadığının gerekçesinide yazacak.
sen şimdiye kadar dijital yazdırmak istedin doktor yazmamış. şimdi doktoru dijitale ikna etsen bile birde analog yazmamasının sebebinide yazmaya ikna edeceksin.
dur daha bitmedi özel hastanedeki profösöre bile yazdırsan bu yeterli değil devlet baba ödemem diyor illada benim hastaneme gideceksin. devletin hastanesi boşmu kalsın. özel hastaneler dolup taşıyor. ben başka nasıl devlet hastanesini canlandıracam .kapatayım mı bunca devlet hastanesini. onun için sen devlet hastanesine git, ordaki rastgele bir kbb doktoru da yazsa raporunu ,onu kabul ederim. ödemeni yaparım. inat edip özeldeki profösere gidersen, ben sana tek kuruş ödemem. cebinden alırsın. ben devletsem dediğimi yaparım diyen bir devlet anlayışı ile karşı karşıyasın.
buda yetmezmiş gibi devlette çalışan doktora aba altından sopa göstererek, bırak sen dijital cihaz yazmayı. yaz analog cihazı 175 ytl ödeyeyim. saten hazine bom boş tam takır kuru bakır. yandaşlarıma çektiğim peşkeş ihalelerinin parasını zor ödüyorum.onları öderken sağlık sektörüne 9 aydır para ödeyemiyorum. büssürü iç borç dış borç ekonomi çökmüş,dolar euro fırlamış. birde sen dijital yazıpta bana 350 ytl ödettirme.yaz analoğu ödeyeyim 175 ytl yi.saten genelgeye 45 gün yazdım ama öncedende 30 gün deyip 9 ayda ödüyordum.durumu çakmasınlar diye vatandaşınkini 3 ayda ödeyip firmanınkini 8-9 ay bekletiyordum. şimdi 45 gün diye yazdık yaa yine kaç günde öderiz allah bilir. meslek ilkelerini de boşver, senin maaşını devlet olarak ben ödüyorum. der doktora. şimdi doktor yazsa bir türlü yazmasa bir türlü. doktor vatandaşla karşı karşıya kalır.
bu nasıl devlet anlayışıdır ki doktorun hastasına verdiği ilaca cihaza malzemesine müdahale ediyor.hekim haklarını, hasta haklarını, kamu yararını hiçe sayıyor.
bu kadar keyfi uygulama bu hükümet döneminde olur iken hala sağlık bakanı görevinde duruyor.
ah ülkem mi desem, vah ülkem mi desem,.... neyse biraz daha bir şey dersem devlet baba dilime acı biber sürer kulağımı çeker. en iyisi susayım. susmassam halkı susturan hükümet benide susturur.