Once Raman arkadasim bunun icin yapilabilecekler var, ornegin cihaz denemelerinizi burdan yapmak testinizi de hangi odyologtan istiyorsaniz orda yaptirmak, daha sonra belli bazi ulkelerde akrabalariniz var ise onlar araciligi ile satin almak olabilir, aslina bakarsan daha pek cok cozum uretilebilir duruma gore bunlar su an aklima gelenler.
Shukufe evet komigim dogru soyledin, bu forumu uzun zamandir takip ediyorum, gecmiste sizin de asalim keselim bu tuccarlari saflarinda yer aldigini hatirliyor gibiyim
haklisin ki zaman icinde zorluklar ve mecburiyetimiz nedeniyle bu cozume mahkum edildik, bu duruma hem kendim hem de sizler icin uzuldugumden cok tuccarlarin pis siritmalari aklima geldikce daha ziyade sinir oldum, kahroldum.
Komigim ama her fikir bastan komik gorunebilir ama kim bilir belki hep birlikte bir cozum uretebiliriz herkes icin.
Ben kendi adima kendi cozumumu urettim, tekrar ediyorum bu sgk odenegi, testler, yol parasi pasaport, konaklama yine de karliyim, niye cunku saolsun tuccarlarimizin kendi paylarindan kurtulmus oluyorsun, 20 yildan fazla suredir isitme kaybim var, 2005ten beri ise artik almamamktan kacamayacagim is hayatina atildim, 3 yil boyunca burdaki fiyatlar nedeniyle imkanim olmadi, iyi ki olmamis burda sectigim modeli gittim yurtdisindan aldim daha iyi hizmet daha bilgili odyologlar guleryuz (ama sizi her saniye kaziklamaka mesgul bakislar degil bunlar, yer yer size hakarete varacak hitaplarla "siz boyle hissediyorsunuz yok oyle birsey" "simdi takin sonra alisirsiniz" "amma abarttiniz hic duymadiniz bilmiyorsunuz") daha terbiyeli insanlardan satin alma imkanina kavustum garantiye veya ayar yaptirmaya gelince ben sahsen ayarlarim icin de ayni ulkeyi ziyaret ettim ancak ayar yaptirma konusunu burda da ucretli olarak yaptirabilirisiniz, garantiye gelince uluslararasi garanti kapsami isitme cihazlari icin de gecerli.
Eger atladigim bir nokta var ise onu da tartisalim, elimden geldigince yardimci olmak ta istiyorum, foruma tekrar donup bu konuyu acma amacim da buydu zaten.