Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş tanımı dışında görev verilmesi vb. sorunlara karşı ne yapmak gerekir?

@Alman,
Ama mesai saatleri içindeyiz o yüzden herkes işini yapsın o konuda başka bir şey söylediğiniz abi burası bir iş yeri kuralları var herkes kafasına göre takılsa ne olur iş yerinin düzeni peki sormak isterim şikayet etsem ederim zaten ama benim hoşuma gitmiyor

O zaman rahatsız oluyorsanız video yada fotoğraflarla belgeleyen hangi kurum ise müdürlüğe şikayette bulunun. Çünkü onların sizin dahil olmak üzere maaşlarınızı vatandaş ödediği vergilerle alıyorsunuz bunu unutmayınız. Gerekirse cimere bildirin gerekli işlem derhal yapılsın

Devletin kurumları kimsenin babasının tapulu malı değildir!!!!!!. Devletini zarara kimsenin uğratmaya yıpratmaya hakkı yoktur. Noktaa

kendimi insanlardan uzaklaştırıyorum iş yerinde en yakın arkadaşlarım haricinde kimseyle canım sohbet etmek istemiyor benimle konuşmak isteyen biri olsa bile konuşmayıp veya soğuk davranıp kendimden soğutup uzaklaştırıyorum neden böyle yapıyorum bu alıskanlığım yuzunden sosyal ortamlarda aktif olamıyorum neden böyle yapıyorum ve bunu nasıl aşarım?

İnsanlardan zarar gelir artık insanın varsa bir ailesi olur yoksa sessizlikte boğulur

bir arkadaşın varmış. yalnız değilsin demektir.

İş yerinde herkes, bir süredir insanlar tarafından sevilmemekle ilgili bir sorun yaşıyorum. Hatırladığım sürece, kendimi nasıl hissettiğim veya ne düşündüğüm pahasına bile insanların beni sevmesini hep istedim. Bu, doğru olduğunu düşünmediğim bir kararı bile versem herkesi mutlu etmeye çalıştığım iş yerinde daha belirgin. Sık sık diğer kişinin benim hakkımda ne düşüneceği veya arkamdan konuşup konuşmayacakları konusunda kaygı duyardım. Özellikle iş ortamında sizler bununla nasıl başa çıkıyorsunuz?

Şantiyeden sorumluyum ben

Son düzenleme:
Senin rahatsızlığın ne? Buradakilerin ekseriyetinde olduğu gibi psikolojik mi?
Benim çalıştığım zamanlarda psikolojisi bozuk bir kişiyi benim yanıma verdiler ve idare etmemi rica ettiler.
"Fesuphanallah, bir bu eksikti" dedim.
İstedikleri gibi çok idare ettim ama sadece idare etmekle kalmadım, baktım ki kafası çalışıyor zehir gibi bir adam, kafası sağlam her insanın yapabileceği işleri de kendisine verdim ve son derece de güzel verim aldım kendisinden.
Ben de diğer arkadaşlar da ona soğuk davranmadık bilakis sevdik ve gönlümüz ısındı kendisine.
O da bizi sevdi çünkü hiç bir serviste tutunamazken, dışlanırken benim başında bulunduğum serviste dışlanmadı, adam yerine kondu.
Başkaları seni sevmiyorsa demek ki sende bir bozukluk var. Kendini bir test et. Neyi nerelerde yanlış yaptığını düşün.

Aksine herkesin yardıma koşarım argo hiç sevmem bilmiyorum niye böyle

İş yeri sevmek - sevilmek için yok. İşini yap, mesaini doldur evine git ve paranı al.

Ben de iş yerinde sorunlar yaşadım. Bazı sorunların çözümü yok. Bunlarla yaşamanız gerekiyor.
İşime odaklanıyorum. Boş vakitlerde ilgimi çeken konularda internette ve telefonda yazılar okuyorum. Kafamı boş bırakmıyorum.

Önceki açtığınız konuları görünce şaşırmadım.

Kardeş senin çevrene karşı nasıl şekil alacağına değil de kendini kafasal olarak nasıl geliştireceğine yoğunlaşman lazım

Ahlaksızlığın dibine doğru gidiyoruz... Liyakatsiz bir yöneticiye denk gelmişseniz ve onun tarafından da sevilmiyorsanız insanlar sadece kuyunuzu kazmak için yüzünüze gülerler. Daha ağzınızla kuş tutsanız da gitti, sevmezler gerçek anlamda.

Bence uzun vadeye ihtiyacınız var. İşinizi yapın, sorunlardan uzak durup, yorum bazında dahi tarafsız kalın. İş yerinde sadece huzur arayın, sevilmeyi başka yerde arayın. İş yerinde samimiyet iyi değil zaten, uzun vadeli, sağlıklı iş ortamı ilişkileri sınırlarla mümkündür, samimiyet zarar verir.

Adamına göre muamele yapıyorlar zaten iş yerinde adalet yok

Herkese merhaba iş yerinde benim ağzımdan çıkmayan bir laf dönüp durmuş öğle aralarında ve teyit edildi ve benim demediğim ortaya çıktı bu durumdan dolayı canım sıkıldı gerçekten yöneticime konuştum ne yapmam gerekiyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Laf ne lafı ? Çok önemli bir laf mı ? Değilse üzerinde durmaya değmez nasılsa senin söylemediğin ortaya çıkmış .

Neyse lafın ne olduğunu bilmiyorum tabii kim çıkarmış neden çıkarmış laf ne bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim önemli mi o kadar?

@sokr@t,
İşte iş arkadaşım hakkında ev bulabirsiniz tek gidecem onla diye laf çıkmış ben söylemedim teyit edildi

Ne var ki bunda ? Senin demediğin de belli nasılsa boşver gitsin.

Bir şey çıkmaz davadan uğraştığına değmez yine de sen bilirsin .

@Umut0318, Çok uzun süredir burada iş konusunda hep şikayetlerin var. Büyük ihtimalle çoğu insanın gözünden düşmüşsün, kalanı da temkinli veya yakın görünmemek istiyordur sana karşı.

Pürüzsüz bir hayat yok. Dünyada hep dertler, sorunlar olacak. Çoğu zaman doğrular görecelidir, başkasının da penceresinden bakabilmek lazım. Nihayetinde memur olmuşsun, iş konusunda çok iyi bir konuma gelmiş sayılırsın. Özlük hakların, maaşın toplumun çoğunun hayalidir. Bunu görmeyip "sana göre yanlış olan" sorunlar üzerinden stres üzerine stres yaratıyorsun kendine. İyi bir iş sahibi olmana rağmen, stresten kaçamamış, aksine bodoslama dalmışsın stresin içine.

Şefliğin yazılı sınavında Türkiye geneli 3. oldum. Unvanı aldım ama görevi alamadım sayılır. Eskiden yaptığım evrak kayıt işini yapmaya devam ediyorum. Evrak kayıtta şeflik yapılacak bir durum yok, yerime kimse verilmedi ve 10 yıldan fazladır beraber çalıştığım arkadaşımın boynuna bırakacak değilim işleri. Doğrusu bu durum onur kırıcı, ama idare taktir yetkisini aleyhime kullandı. Mahkeme yoluna başvurabilirdim, muhtemelen kazansaydım bir şekilde burnumdan getirirlerdi. Hal böyle olunca işin ucunun nereye varacağı belli olmazdı. Bu kadar bilenmeye değer mi diye düşündüm. Çocuklarıma baktım, maaşıma ve özlük haklarıma baktım. En iyisi haksızlığı kabullenmek dedim. Eskisi gibi işimi düzgün yapmaya, müdürüme saygıda kusur etmemeye karar verdim. Önce huzur istedim, çünkü hayatta en önemli şey stresten uzak durmak bana göre. Pişman değilim, uykusuz gecelerden sonra stresli bir iş ortamı ve bunun aylar sürmesi, kanser olmaya davetiye çıkarmaktır. Çoğu şey psikolojik, genellikle insanlara hangi enerjiyi verirsen onu alırsın.

Bazı doğrular görecelidir, bazı kişiler mikroptur, bazı durumlar çözümsüzdür. Herkesi ve herşeyi kafana takarak, insanlara bilenerek yaşamak çok zor olur. Bence uzun bir müddet sesin çıkmasın. Beraber çalıştığın insanlarla hakkaniyet üzerine ilişki kurarak ve işini sahiplenerek, sorun çıkarmamaya çalışarak devam etmelisin. Bozulan imajı düzeltmek zaman ister. Bu zaman zarfında iyi niyetle hareket ederek kendini kurtarmalısın bu stresli iş hayatından. Başkasına vs bakma, kendi işine bak, en iyi şekilde yap, gerekirse fedakâr ol, müdürün senden memnun olsun. Önce huzur önemli ve bu senin bakış açına bağlıdır.

Ben çok göze batıyorum. iş yerinde herkes oturur şef bişey demez 2 dk ben otursam bana laf söyler bişey olsa suç bana kalır.

Üzülerek söylüyorum ama sen bu forumda da göze batıyorsun (gibi geliyor bana)

Doktorunuza söyleyin bu durumu buradakiler çözüm sunamaz

Engeli kadrosunda çalışıyorum görev tanımı dışında çay getiriyorum çöpleri atıyorum ofiste 2 kişi var saha bakım personeliyim şantiyede hala devam ediyor ne yapmam gerekiyor ika söyleyim mi

Üst Alt