Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş kazası sonrası total kalça protezi takıldı. Hangi oranda rapor alabilirim?

Konular
26
Reaksiyonlar
0
Merhaba.ben ocak 2016 da iş kazası geçirdim bu kaza sonucunda sağ kalça femur kırığı oluştu. total kalça protezi takıldı.kaza esnasında mesanem ve idrar kanalımda zarar görmüş açık adrar yollrı ameliyatı oldum fakat yine tıkanma yaşıyorum sormak istediğim kalça protezden ve idrar yollarından özürlü raporu alabilirmiyim alırsamda tahmini yüzde kaç olur teşekkürler.

çotanak28

Sürekli iş göremezlik geliri için sigorta müdürlüğüne başvuru yaptınız mı? Oranı o bağlamda mı soruyorsunuz?

Hayır Bülent abi benim yaşım 32 engelli memurluk sınavına girmeyi istiyorum onun için soruyorum

çotanak28

Ama sürekli iş göremezlik geliri için başvurdunuz, değil mi? İş kazası bildirimi yapıldı yani?

Kalça protezi yürüyüşte ne kadarlık bir aksamaya neden oldu? Koltuk değneği kullanmanıza gerek oluyor mu?
Sabit sonda kullanıyor musun? Kullanıyorsa, bu durum zaten %40 ve üzeri rapor almanız sağlar.

Bülent abi sigortaya gittim raporum bitikten sonra başvuru yapabiliyormuşum anlayacağın raporum devam ediyor bütün evraklarımda iş kazası gözüküyor.koltuk değneği kullanmıyorum fakat protez takılan bacağımda tahminim 5milimlik bir uzunluk oluştu.şuan sondam var ama operasyondan sonra ne olur bilemiyorum

Sabit sondadan kastın bu sondanın ömür boyu takılması gerektiği anlamımı taşıyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende iş kazası geçirdim bu konuda banada yardımcı olurmusunuz kaza sonucu kalça kemiğimin yerine total kalça protezi taktılar , bacağımda bir cm lik kısalık oluştu.kaza esnasında belimde iki kemikte kırık olmuş şimdi bel Ağrı'sı çekiyorum.ne kadar işime yarar bilmiyorum ama kaza esnasında idrar kanalım kopmuş darlık oluştu şimdi günde üç defa sonda takıyorum bu bile iş gücü kaybı oranımı etkilerim sizce ne kadar oran alabilirim

iş kazası

iş kazası sonucu kalça protezi taktırıp iş gücü kaybı oranı tespiti yaptıran arkadaşlar varmı

Üst Alt