Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İngiltereden aldıgım raporla Türkiyede ÖTV'siz araç alabilir miyim?

saruhan68

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar öncelikle her kese mrb .. ben londra ve antalyada ikamet ediyorum .. londrada raporumla arac aldım sizlere sorum o raporla türkiyeden arac alabilirmiyim ... raporum yüzde 90 üstüdür raporumuda ingilterede her sene yeniliyorum.. bilgisi olan arkadaş yardımcı olabilirmi
aracımı ingilterede eşim kullanıyor burdada eşim kullanacak
ordaki aracı buraya getirmek bizim icin hem zor hemde masraflı
senenin belli dönemlerinde londra belli dönemlerinde alanyada kalıyoz

Londra da almış olduğunuz rapor Türkiye de geçmez. Devlet hastanelerinden birinden rapor almanız gerekir.

iki tarafta hemen hemen aynı sadece burda aracı devlet getirip veriyor sendende o araca göre para alıyor ben burda bmw x5 aldım onun vergisini ödedim okadar süresi dolunca devlet aracı deiştiriyor ozaman bu aracı satın alma hakkı ilk benim

saruhan68 Nasıl yani ? Kiralama mı olarak veriyorlar size , normal araç ücretini ödemiyor musunuz ?

saruhan68
user-offline.png
Türkiyede tam teşekküllü bir devlet hastahanesinden rapor çıkaracaksınız o zaman araç alabilirsiniz.

Üst Alt