Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İmam Hatip mezunu olarak Diyanet kadrolarına başvurabilir miyim? Özel bir şart var mı

murat7044

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben imam hatip lisesi mezunuyum diyanet kuran kursu öğreticisi ve müzzezzin kayyım kadroları acmış bu kadroları yazmak için aranan nitelikte yeterlilik belgesi şartı yok. Sadece imam hatip mezunu olmak şartı var. Yetlilik belgesi olmadan tercih edebiliyormuyuz yani

Diyaneti arayarak net bilgi alabilirsin. Klavuzda yazmadigina gore istenmiyor demekki.

murat7044

diyanet geçen yıl 300 atamayı iptal etmiş..araştır derim,tlf et diyanete..

arkadaşlar slm ben imam hatip mezunuyum ekpss puanım 77 sıralamam 4491 diyanet kadro açmış Kuran Öğreticisi ve Müezzin Kayyım olarak nitelik kodları ise 1101 erkek olmak 2049 imam hatip mezunu olmak 7233 hafız belgesine sahip olmak fakat 7233 toplam 7 yerde açılmış diğerlerinde istemiyo 7233 ü ben şimdi 7233 ü istemeyen Kuran Öğreticisini veya Müezzin Kayyımlığı tercih etsem ve atansam benden yeterlilik belgesini isterlermi bende yeterlilik yok yani 7233 diğer kodları var dediğim gibi 7233 haricindekileri yazsam ve atansam ne olur şöylede bir durum var Kuran Öğreticiliğini veya Müezzinliği yapacak kadar da bilgim yok böyle bir durumda bana nasıl bir işlem yaparlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum

kardeşim bu konuda yeterli bilgin yoksa tabiki seçme sonuçta vebal meselesi de var ne demiş atalarımız yarım doktor candan yarım imam dinden eder.
bende ilahiyat (lisans) mezunuyum kkö tercih yapıcam 67 puanım nitelik kodlarında sadece ilahiyat fak. mezunu yazıyordu ben mi yanlış gördüm acaba?
67 puan ile atanma şansım var mıdır? ;( diyanet tercih yapacak pek kimseyle karşılaşmadım forumda

Bende imam hatip mezunuyum
Kuran kursu öğreticiliği için yeterlilik veya DHBT şartı var mıdır acaba? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Ekpss sınavına ilk defa girdim
Tercihler nitelik veya şartlar hakkında hiç bir bilgim yok...
Imam hatip mezunuyum puanım 72
Sıralama 1052... diyanete tercih yapabilir miyim?

Ekpss sınavına ilk defa girdim
Tercihler nitelik veya şartlar hakkında hiç bir bilgim yok...
Imam hatip mezunuyum puanım 72
Sıralama 1052... diyanete tercih yapabilir miyim?

@[FONT=sans-serif]HÂMUŞÂN [/FONT]nitelik kodlarında yazmıyor sadece imam hatip olmanız yeterli bende lisans duzeyıynden girdim benden de nitelik kodu olaark ilahiyat meznunu olmanız yeterli yazıyor

Bu gün diyanet İşleri Başkanlığı nı aradım sordum imamhatip mezunu olmaktan başka şart nitelik istemiyolarmış yeterlilik şartı yokmuş

Imam hatip mezunuyum puanım 79 sıralamam 3182 kuran kursu ogreticiligine var olan bütün illeri yazdım atanma şansım var midir😕

Atanma şansınız var sumeyye9797 cünkü sadece imamhatiplilerle ve sadece bayanlarla yarışacağınızı var sayarsak sıralamanız cok iyi

sarasota abim slm nasılsın abi benim ilk tercihde şansım varmı sence puanım 77.91 sıralamam 4491 ?

Var kardeşim neden olmasın ama genede hayırlısı ilkde olmassa ikincide olur

Abi birde ben imam hatip mezunuyum diyanet kadro açmış müezzin kayyım ve kuran öğreticisi bazılarında hafızlık belgesi istiyo bazılarında istemiyo abi ben şimdi istemeyenleri tercih etsem bişey olurmu birde diyelim ki tercih ettim atandım fakat kuran öğretemem veya müezzinlik yapamam böyle bir durumda nasıl olur ?

Gecen atamalarda atanan fakat sonra yeterli olmadığı için reddedilen arkadaşlar olmuştu sen bu puanla diyanete atanırsın ancak zor duruma düşmemek için kuruma gidip yetkiliyle görüşüp durumunu anlatmanı tavsiye ederim

sarasota abi teşekkür ederim zaten hep hizmetli yazmayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı

Üst Alt