Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlkokul mezunu olarak EKPSS'de nasıl tercih yapmalıyım?

salim52

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar açık öğretim ortaokulu okuduğum için tercih sayfam kapanmış. Tercih yapamıyorum gecen yılda tercih yapamadım. Tercih yapabilmem için orta okulu bitirmem gerekiyormuş. Ilk okul mezunu olarak kura tercihi bilgisi olan biri varsa bana yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

2014'ün ilk kurasına katılmamışsanız bu kuralara katılma hakkınız yok zaten. Ondan açılmıyor olabilir.

Ama 2014'te girmişseniz 999 nitelik kodu olan kadroları edebilmeniz lazım. Eğer 2014'te kuraya katılmışsanız ve şuan tercih yapamıyorsanız ÖSYM bürosuyla görüşün derim, eğitim bilgilerinize dair...

kelebek kardeşim.. ben ilk kura tercihlerine 2013 dü sanırım tercih yapmıştım hatta ozaman da acıktan orta okul okuyordum. ozaman sıkıntı olmadı. ama gecen yıl yanı 2014 yılı tektat kura tercihleri yapıldıgında benım sayfam acılmadı. araştırdım neymiş efendim orta okulu bitirmem gerekıyormuş ya ondan öncekı yıl nasil kuraya katıldım. ozaman orta okul okuyordum2014 yılında da tercih sayfam acılmadı iki dersim var orta okulu bitirmeye veremıyorum kafam almıyor ki artık süreklı hastane amalıayat derken beynım durdu benı neden ilk okullu olarak tekrar kuraya katılma hakkım elimden alınıyor dışardan okuyan orta okullular da benım gibi kuraya katılamıyormu şimdi anlamadım varmı acaba sitede böyle sıkıntısı olan bir arkadaş bu kuraya tercih yapmak istyorum lütfen arayabilecegim bir telefon varsa bana yazarmısınız gecen sene gittim üsküdar öysm birosuna ortaokul derslerını bitir gel dediler veremıyorrum kac defa sınava girdim olmuyor of yaa:((

İlkokul, Ortaokul ve İlköğretim olarak nitelik kodları veriliyor.
Siz İlkokul olanı yapabilirdiniz sadece. 8 yılı bitirenlere göre kadro sayısı daha az oluyor. Nitelik kodlarını dikkatli incelemek gerekiyor. Ama bu atamalar için 2014'te atamaya katılmayanlar yapamıyor tercih.

baş vuru sayfam açılmıyorkı kotlara gellelim gecen yılsa aynısı oldu yarın bir araştırma yapacagım ama nereden başlayacagım bilmıyorum:(

İl/ilçe'de bulunan ÖSYM bürosundan başlayabilirsin. En net cevabı onlar verebilir.

Üst Alt