Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ilkokul mezunları için kura şansı farklı mı?

hasan938

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Kurada ilköğretim/ortaokul mezunları atandıktan sonra boş kalan kadrolara ilkokul mezunları atanacak deniyor. ilkokul mezunlarının şansı nedir. daha önceki atamalarda kura ile atanan ilkokul mezunu varmı dır.

Vardır mutlaka ama forumda varmı bilemiyorum, geçmiş yıllara göre şansınız biraz daha fazla en azından kadro sayısı 1250'ye yükseltildi, geçen yıl 250 kişi almışlardı.

Ortaöğretim mezunları da kuraya giriyor mu?

Ortaöğretim mezunları kuraya giremiyor sınava giriyorlar

Başvuru sayısı ne kadar bilgisi olan varmı tşk

Lise düzeyinde 49527

Önlisans düzeyinde 7749

Lisans düzeyinde 6081

Sonuç belgelerinde yer alan toplam aday sayısı: 63357 'dir.

Aynen kaç kişi başvurmuş merak ediyorum benim tahminim 60-70 bin kişi civarı geçtiğimiz yılları baz alırsak

Ben ortaokul mezunuyum 4.seferdir kuraya giricem kura Nasıl çekiliyor bilgisayar ortamında olduğunu biliyorum ama Nasıl bide şansım ne kadar tşk

İlkokul ortaokul bide lise mezunu başvuru ne kadar tşk

Hizmetli

Ben 1/40zihinsel engelliyim eğer şayet ben atanırsam bana ne iş yaptırırlar tşk

Fati Ortaokul mezunu ilkokul mezunlarına göre daha şanslıdır ve önceliği vardır, kura işlemi geçmiş yıllarda Ankara Ticaret Odasında noter huzurunda yapılmıştı, kuranın şu an için nerede ve ne zaman yapılacağı belli değil ilerleyen günlerde duyurulacaktır. Kura ile atanırsanız hizmetli memur olmuş olursunuz, kurum amiriniz engelinize göre size masa başı iş verebileceği gibi diğer yapabileceğiniz işleri de (mesela okulda bahçe işleri,temizlik işleri vs gibi) vermek zorundadır.

evli cocuklu engelli biri ne kadar maas ile baslıyor goreve

Üst Alt