Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlköğretim mezunuyum. EKPSS'ye girebilir miyim?

Konular
27
Reaksiyonlar
0
iyi geceler öncelikle ben kendi işimde çalışıyodum ekpss sınavlarına girmeye karar verdim ama okul ders vb çok uzak kaldım hiçbir bilgim yok 8 yıl okudum ilköğretim mezunuyum ekpss sınavı ne zaman olacak en yakın yoksa kurayamı giricem ne yapmam gerekiye siz daha iyi biliyosunuz bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

2016'da kuraya katılabilirsiniz. Sınava en az lise mezunları katılabiliyor. Ama daha gençsin şimdiden açıktan lise de oku derim. Zamanın ne getireceğini bilemiyoruz.

ben 2015 te ekpss var ve bende girebiliyorum diye biliyodum gece gece moreller 0 oldu offff offff

şimdi ben 8 yıllık ortaokul mezunu olarak devlette hiçbir şekilde işe giremezmiyim+
tek yol şimdi liseye yazılıp dışarıdan 2018 de bitirmek 2020 de ekpss sınavına girmekmi başka yol yokmu???

hiç bir sınava giremezsiniz ilkokul mezunu iken sınnava girmeyi bırakın iş arasanız bile lise mezunları hatta üniversite mezunları zor iş buluyor mutlaka lise okuyun bence

"Kuraya; ilkokul/ortaokul/ilköğretim ile özel eğitim iş uygulama merkezi veya okulu mezunu olan veya EKPSS’nin geçerlik süresi içinde mezun olabilecek durumda olan engelli adaylar başvuracaklardır. Bu adaylar sınava girmeyecek, sadece kuraya katılmak için başvuru yapacaklardır. Sadece kuraya katılmak için başvuru yapacak adaylar için başvuru süresi 12 Mayıs 2014tarihinde başlayacak, 23 Mayıs 2014 tarihinde sona erecektir."

bunun açılımı nedir ben kurayamı katılabiliyorum kuralar nasıl oluyor

açık lise kredili sistemle okunuyor sistemi tam olarak bilmiyorum ama üstten de ders alabiliyorsunuz. 4 yıldan az zamanda da biter diye düşünüyorum.araştırın bence. gerçekten zor bir yerlere girmek. ben de ekpss yi kaçırdım raporum yetişmedi. 2016 da gireceğim. üniversite mezunuyum ama sırf yararı olur diye bu yıl ikinci üniversiteye başladım. istemesem de bırakırım. keşke dememek için kayıt yaptırdım. siz de lise kaydınızı yaptırın bence 2016 ya daha çok var.en azından keşke demezsiniz.

Kuraya katılırsın ona katılamazsın demedi kimse onunla devlete girmek mümkün ancak katılan çok kadro az oluyor herşey şans meselesi kura sonuçta.

bı dahakı kura 2016 ta mı 2015 te kura yok dımı 2 yılda 1 keez mı yapılıyor kura:(:(

2012 2. atamada olmadımı ? tam blmıyorm bak istersen devran

Son düzenleme:
acık öğretimden lise okumak kredili sistem her sınavdan 40 kredi alabiliyorsun tam not 40 kredi bitirmen için 140 kredi falandı en son çalışırsan 4 sınavda bitirirsin liseyi bir iki yılını almaz çalışırsan tabi bende dışardan okuyordum ama 2 yıldır silik durumda yeni kayıt yenileme yapıcam bu sitede her sey var takip et boyalıcalı M.E.B. Ak retim Lisesi Resmi Web Sitesi | Hayat Boyu renme Genel Mdrl

Üst Alt