Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk atamada Öğretmen olarak atanmam için kaç puan almam gerek?

Konular
25
Reaksiyonlar
1
Alanım edebiyat. Sizce ilk öğretmen atamasında atanabilmem için kaç puan almam gerekir?

Bunu sana şimdiden kimse söyleyemez.Alım sayısına göre değişir.2014 ilk atamada atanan en son kişinin puanı 70 idi.80 ve üstü al garanti olsun.Alım az bile olsa 80 puan yeter. cennetgülsevdi

Ayşe şenkaya

Sınavın zorluğuna göre değişir ama 35 net civarı bir netle 80 alabilirsin.Yani sınav zor olursa 33 netle sınav kolay olursa 38 netle 80 alabilirsin.Kesin bir şey şey söylemek zor tahmini bu sayılar.Ama 40 nete yakın yapmak yeterli olur.

Sınava tahminen kaç öğretmen adayı girmiştir? Kaçı atanır?

sınavım çok kötü geçti arkadaşlar hiç umutlu değilim 30 neti gecemem. öğretmenlik cok istiyordum ilk atamada kaça inerr puanlar sizce

Kesin rakam yok ama bu forumda.yazan arkadaslar 1000~1200 civari diyorlardi oyle okumustum

benim duyduğum geçen sene girenlerin hepsini atamışlar.(150 kontenjan açmışlar 203 kişi başvurmuş onlarda hepsini atamışlar haberlere falan da çıkmıştı.) bu seneki mezunlar hakkında bilgim yok. ama benim durumumda giren adayda az değildir ben üçüncü sınıfım 2017 temmuzundan sonraki atamalarda rakip olabilirim size o da bitirebilirsem :) inş atanırsınız.

ben bi dersane hocasıyla konuşmuştum ekpssiçin 70 e kadar düştüğünü söylemişti.

Bence 1200 ogretmen adayi abarti geldi bana insallah o kadar yoktur diger bolumlere gore onumuzde kimse yok avantajimiz bu. Bugun sinava giren arkadaslarimizi gorunce icimden insallah herkes atanir diye gecirdim hep gariban aileler herkesin derdi yuzunden belliydi. Sinavdan 45 net bekliyorum hayirlisi olsun herkese...

Lisans 74 puanla şansım nedir?

nomalde öğretmenlik tercih edecektim ama fomasyon yetişmiyor. ilk memurluk atamasında memur veya hizmetli de olmaz. peki ikinci atamalarda nasıl olur bu puan ile ikinci atamada herhangi bir sekilde yerleşebilir miyim? lütfen yardım edin

Yerleşebilirsin. 65 puan ile 2. Atamada atanan lisans mezunu gördüm geçen sene.

Merhabalar. Öğretmenlik tercihi veren memurluk için de tercih verebiliyor mu? Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?

Evet memur olarak atanan daha sonra öğretmen atamalarınada başvurabilir ancak memur olarak atandığınız kurum öğretmenliğe geçiş izni olan muvafakatnamenizi vermeyebilir bu durumda mahkemeye vermeniz ve epey uğraşmanız gerekecek genelde mahkeme lehinize karar verir.

Üst Alt