Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ílk Atamada Atanamayan Õn Lisans Mezunları Buraya!

Altruder

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, yerleşemeyen ön lisans mezunu olarak kaç puanla açıkta kaldığınızı yazarsanız, 2. atama sıralamamızın kaç olduğu hakkında yaklaşık bir fikir edinebilir ve yerleşme durumumuzu ön görebiliriz diye düşündüm. Ben 83 puanla atanamadım. Puanı yüksek yerleri yazdığımdan atanamadığımı düşünüyorum. Paylaşımlarınızı bekliyorum. 2. atamada yerleşmeniz dileği ile, sevgi ve saygılarımı sizlere sunuyorum.

Son düzenleme:
merhaba bende seneye gireceğim inşallah. ön lisanstan. 83 puanı kaç net ile aldınız

Benim tam 35 netim var. Ancak puan dağılımı sorudan soruya göre değişir. Bunu göz önünde bulundurun. Diploma notum 75. Bunların da etkisi var. ÕSYM artık çok değişik tarzda soru üretiyor ve bu sorular kitaplarda yok. Dolayısı ile mantık yürütmenizi ve yorum yapmanızı bekliyorlar. 27 Eylül KPSS ön lisans tarih sorularından biri şuydu; Mustafa Kemal'in Şerif takma adı ve gazeteci kimliği ile katıldığı savaşın adı nedir? Bunu Google'da bile bulamazsınız bence. (Google'da aramadım ya neyse...) Savaşın adı Trablusgarp... Dikkatli olun, sıkı çalışın, iyi kafa patlatın ve sıkı yorumlada bulunun, rahat kazanırsınız. Başarılar dilerim.

teşekkür ederim. 2017 de de lisansım bitiyor. sınav 2016 da . sizce lisans olarak mı gireyim ön lisans olarak mı.

Benim bildiğim kadarı ile ön lisans ve lisans arasında memur olacaksanız 2 TL'lik maaş farkı var. Ancak mühendislik okuyorsanız, onun maaşı apayrı ve yüksek. Gene de en doğru kararı siz verirsiniz. Başarılar...

Son düzenleme:
Üst Alt