Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk 200'deyim ama tercih konusunda sıkıntı yaşıyorum!?

suat65

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Tercih klavuzunda sıralama puan nerde yazılıyor ve memur alımları sadece 1 RER adet hepsi hizmetli ben 91.52 puan almışım sıralamam 200 ben nasıl memur tercihi vereyim toplam 50 adet memur alımı var diğerleri hepsi hizmetli benim sıralamam 200 önümde olan 199 kişi bu 50 adet memurluğu kapar bu nasıl sistem

Tercih kılavuzunda hiç bir zaman sıralama ve puan yazmaz, bu kpss'de de böyledir ekpss'de de. Sizler almış olduğunuz puana göre tercihlerinizi yapacaksınız atanamazsanız ikinci tercihlerde de şansınızı deneyeceksiniz. Puanınız kötü değil ancak hizmetli kadrolarını yazmak istemiyorsanız memur tercihiniz gelmezse gelecek tercihlerde de memur kadrolarını bekleyebilirsiniz.

Gelecek ikinci atamayı beklerdim benim gibi bekleyende olur 50 atanır 150 daha kalıyor önümde onlarda benim gibi yapma benim puan suya düştü gitti bu puanla hizmetli yazarsam gülünelicek bir durum 91.52 puanla hizmetli atandım

suat65 Arkadaşım söylediğim gibi eğer hizmetlilik istemiyorsanız memur kadrolarından kafanıza göre uygun olanları tercih edin, 50 memur kadrosu varsa 30 da tercih hakkınız var tercih yapmayayım diğer tercihleri bekleyeyim gibi bir düşünceyle kendinizi şartlamayın tercihlerinizi yapın atanırsanız kısmet atanamazsanız diğer tercihleri zaten bekleyeceksiniz, o yüzden tercihinizi yapın

Dostum
sen gene tercihini yap
puanlar senden ne kadar çok olursa olsun herkes aynı yeri tercih etmeyebilir

Dostum valla 25 tercih memur vermeyi düşünüyorum geri kalan 5 tercihi hizmetli yazacam çünkü herkeste biliyor beklemekten sıkıldık ya ikinci tercih olmasa engelliye pek iş hayat kalmamış maddi sıkıntı var beklemek zor oluyor

123 tane memur kadrosu var ortaöğretimde atanırsın ilk atamada memur olarak rahat ol

Ali nitelik kodlarına dikkat et onlar imam hatip ve sağlık memuru ebe hemşire vs herhangi bir ortaöğretim den mezun olana bak sende dikkat et nitelik kodlarını unutma boşa tercihini yapabilirsin

senden başka tercih edilmeyen memur kadrosu mutlaka olur en zor senin işin yahu.. çok iyi 30 memur kadrosu seçmen lazım.. bence 29 memur seç 30.tercih ikamet ettiğin il milli eğitim hizmetli olsun evine yakın ilçe mem veya halk eğitim veya okula düşersin

chelıx

Aynen dediğiniz gibi yapacam 25 tane yada 28 tane memur yazarım kalanı hizmetli yazarım şuan memur alımı az ise ikinci atama da bir kaç taneye düşe bilir yine komple hizmetli açarlar

Ben de 262. sıradayım hizmetli yazmak istemiyorum ama ilk seferde atanmak istediğim için yazmadığıma da pişman olmak istemiyorum :(

Benim gibi yap 25 memur yaz 5 hizmetli

sıralamam 139 inş memurluk gelir son 3ü hizmetli öncekiler memurluk

hizmetli ve memurluk arasındaki fark nedir acaba ilk defa tercih yapacağım için bilmiyorum. Vee halk sağlığı kurumun dan kasıt devlet hastanelerimi?

Fatma97 Hizmetli; memurlardan 200 TL falan daha az maaş alır.. Hizmetlinin çalışma saatleri pek belli değildir.. çalıştığın kuruma göre değişir.. ama memurlar sabah 8:30 akşam 17:00 arası çalışır.. hafta sonları tatil... masabaşı işi yapar.. ama hizmetlilerin çoğuda masabaşı iş yapar fakat, bazılarıda temizlik yapar.. masabaşı iş yapan engellı hizmetlilerin çoğunluğu engeli ağır olanlardır ya da Bilgisayar sertifikiası olanlar veya bılgısayardan anlayanlardır.. bazı hizmetliler memur gibi masabaşı yapar bazıları ise yapmaz.. atandığın kuruma göre değişiyor kardeşim.. Allah yardımcınız olsun..

çok teşekkürler... ben ayak protezi kullanıyorum meb hizmetli tercih etmeyi düşünüyorum.acaba masa başı iş verirler mi engelime göre

Son düzenleme:
hizmetliliği tercih edecek arkadaşlar yapamayacağınız işleri vermezler size merak etmeyin ben 2014 3. atamada memur olarak atandım adliyeye benimle beraber hizmetli bir arkadaş da atandı mübaşırlık verdiler hizmetli arkadaşa hastanelerde de hizmetli arkadaşlara zor işler vermiyorlar diye biliyorum sadece meb biraz sıkıntılı kadrolara baktımda adliyeye bu sefer kadro vermemişler verselerdi size gönül rahatlığıyla adliyeyi yazın derdim

MERHABA BİRSEY SORUCAM ÖNCELİKLE TERCİCH YAPICAM AMA İLK DEFA SINAVA GİRDIM NASIL YAPILIR BİLMİYORUM TERCİH SECME EKRANIN DA KOSULLAR YAZIYOR KARSISINDA DA 2001 2001 2063 GİBİ RAKAMLAR YAZIYOR BUNLAR NE DEMEK VE NASIL TERCİH YAPARIM BİR YARDIMCI OLURMUSUNUZ Adı ve Soyadı SİBEL HAZIR

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 12 7
Genel Kültür Testi 17 13
EKPSSP1 Puanı 72,45390
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 11346
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 52728

Üst Alt