Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İleri derecede varis hastalığına rapor veriliyor mu?

şem_i

Aktif Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
benim bi arkadaşım var ,ileri derecede varisi var ameliyat demiş doktor ,hakları nelerdir , ne oranda rapor alabilir , yardımcı olursanız sevinirim:eek::)

YARA YOK damarlar şiş ve çok belirgin tek bacakta ,ve kalbe giden damarmış

en fazla alacagı % 20 bendede 2 bacakta var %36 aldım zorla

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Tahoma"][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE]ÖZÜR ORANLARI CETVELİ[/FONT][FONT="Tahoma"]
4- Venöz sistem hastalıkları: İnvaziv ve noninvaziv tetkiklerle tespit edilmişderin ven trombozuna bağlı venöz dönüş bozukluğu olanlar;[/FONT]
[FONT="Tahoma"]

a- Staz ülseri bulunmayanlar:% 20

b- Staz ülseri bulunanlar
1- Tek ekstremite:% 40
2- İki ekstremite:% 70[/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]

çok teşekkürler cevabınız için...

Şem_i sen yinede bi şansını dene başka hastalıkların varsa onlarıda söyle

varis bende deyil bi arkadaşımda araştırmamı rica etti , onun adına araştırıyorum , bende başvuru yaptım rapor için , alabilecegimi düşünüyorum ,benim rahatsızlıklarım, böbrek , şeker, tansiyon, troid, çocukken geçirdigim romatizma belki yüzde 40 ve üzeri alabilirim ....

tansiyonu rapor için nasıl tesbit ediyolar bilgi verirmisin bana

benim sürekli muayene oldugum doktorum var , endokrinoloji uzmanı , şeker , troide bakıyor , tansiyon için , kardiyolojiye gidiyorum EKG ,EFOR TESTİ ,tansiyon ölçümü yapılıyor rapor için...

benden holtermi ne varmış onu takcam öle bakacam diyo tansiyonumda her zaman çıkmıyoki anlamadım

tansiyona %10 veriliyo

ONU BİLEMEM ben sabah akşam ölçtürüyorum tansiyonumu , bazen düşük bazen yüksek çıkıyor rapor alabilirmiyim bilemem...

yaşar18

ayaginizda varise bagli yaralar mi var?%36 nasil rapor aldiniz?benim iki ayaktada orta derecede varis var yara yok %kac oran verirler?

Üst Alt