Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlaçları bırakmıştım, organik olmayan psikoz bozukluğu ataklarım yeniden başladı..?

Askerlik durum bildirim raporunda uyum bozukluğu Askerliğe elverişli değildir yazar.. ayrıntıya yer verilmez.

@ahmet3430,

Daha öncesinde psikoz tanısı varsa bu sitemden görülebilir ben onu izah etmeye çalışıyorum.

Reçetede yazıyordu abi . İlaçları bırakmıştım sonra yine başladı hastalık bu hafta yine gidicem aynı doktora . Mayıs gibi askerlik işlemlerim var belki diyordum sözleşmeli askerlik falan ama vazgeçtim hastalıktan dolayı .zor zaten o almazlar askere gibi ilk muayenede çürük verebilirler

Düzenli bir tedavin yoksa gidebilirsin, gönderebilirler belki... tabii şu an şikayetlerine göre bunu takibini eden doktor bilir.

@ahmet3430,

Abi bende kronik mi olmuş 2023 de başladım 2024 sonunda ilaç bıraktım yine başladı hastalık iki yıl falanmı oluyor şimdi öylemi sistemde gözüküyor hastalık yoksa hastaneye gittiğim ay şeklinde falanmı hesablaniyor

Sisteme tanı girilmiş ve ilaç yazılmışsa bu sistemde görünür.. herangi bir psikiyatri doktoruna muayene olsan bile bu tanı hekimin sayfasında düşer.. bu sizin kronik olduğunuz anlamına gelmez, sadece şu bir gerçek.. psikiyatri hastalıklarının çoğu genelde kronik olur. tabii tanı kesin tanı ise.

Bazen ilaç yazabilmek için, hekim ilacı uygun görüyor fakat sistem ödemiyor.. dolayısıyla sırf ilaç yazabilmek için bile farklı tanılar koyulabiliyor.

@ahmet3430,

Üst Alt