Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlaç yüzünden cinsel isteksizlik sorunu yaşıyorum!?
Ne acayip İşler var . Kimi cinsel sorunu var diye doktora gider Dünya kadar ilaç vs alır düzelsin diye. Kimi de bi tarafları düzeltim derken sağlam giden cinselliği boozar. Cinselliği bozan ilaçları piyasadan kaldırmaları lazım. Bu fıtrata ters . İnsanları cinsiyetsiz yapıyorlar. Toplumu bozuyorlar.
özellikle ergenlerin kimlik bulma döneminde bu ilaçların çok zararlı olduğunu düşünüyorum. Ergenlikte bu ilaçlarla cinsel sapmaya bile sebep olabileceğini düşünüyorum . Bu da daha çok öfke ve üzüntüye sebep olabilir. Depresyonu arttırır, verilen ilaçlarında faydası olmayabilir.
Sibu işin sırrını veriyorum deneyin karşılığını alacaksınız ilk olarak testesteron baskılayan tüm ilaçları kesin sonra evde hafif egzersiz veya imkanlarınız dahilinde kaldırabiliyorsanız ağırlık kaldırın spor yapmaya çalışın 3 cüsü beslenme protein ağırlıklı beslenin protein testesteron hormonu üretir sporda bunu destekler özelikle sağlıklı baklagil badem ceviz et ve balık tüketimi arttırın 4 Sitrülin Malat sporcu gıdasıdır hiç bir zararı yoktur amacı damarları genişletir kan dolaşımını arttırır damarlara dolan kan penisdeki damarlarda işe yarıcaktır 5 sakın ama sakın hurafeler dolu pekmez şekerli bilmem ne tarz gıdaları tüketmeyin sizi direk bayar uyku haline uyuşukluğa sokar buda vücütta rahatlama hissi verir yani çük kakmaz 6 bu dediklerimiz uygulamaktan vaz geçmeyin haftada mümkünse hergün masturbasyon denemeleri yapın cinsel isteksilik diye bişe yok sadece beyninize o parçalıyıcı duyguyu gönderin evet ağırlık ağırlık kaldırın bu en önemlisi bunları uygulayan tarzan gibi olur. deneyin farkı görün.
@Descartes, o hap saten sürekli içilmez ilişki girmeden 30 dk önce içilir sonra kan dolaşımı hızlanır sonra penis kalkar ilişki başlar.