Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlaç raporumu çıkarırken doktor yanlış teşhis koydu! Bu sorun olur mu?

burak67

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
6
Epilepsi hastasıyım 1 yılda 1 heyet raporumu yeniliyorum. Geçen gün ilaç raporumu yenilemek için doktora çıktım. Doktor raporu yeniledi fakat teşhis olarak 20.05 Migren teşhisi koymuş. Bunu sonradan farkettim. Halbuki epilepsi olduğumu belirtmiştim. Yeni raporda migren yazıyor. Sonra aynı doktora tekrar randevu aldım düzeltme yapmak için, sekreterliğe uğra düzettir dedi uğradım ordan sisteme girdiler bir şeyler yaptılar fakat e devletten kontrol ettiğimde düzelmemiş. Asıl kaygılandığım konu, 1 ay sonra engelli raporunun süresi bitecek yenilemek için heyete çıkacağım heyet bunu sorun eder mi?

devrem abimiz aklıma geldi şimdi, o da epilepsi, ama farklı birimlerde çalışıyoruz,

@burak67,
Etmez merak etmeyin, sizin epilepsi hastası olduğunuz geçmişinizdeki kayıtlarınızda belli, aldığınız tedaviler belli yapılan işlemler belli.

İlaç raporuna girilen yanlış tanı sizin engelli raporu almanızı engellemez buna kafayı takmayın bu gibi şeyler olabilir bunlar o kadar önemli değil.

@yyakup, kim o arkadaş

@OğuzHan112, anladım teşekkür ederim. Mağlum bazı doktorlar kıllık yapıyor samanlıkta iğne arıyor heyette sorun çıkarmasınlar diye dedim

Üst Alt