Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İl sağlık müdürlüğü 10.04 kod yazdi. ÖTV'siz araç alabilir miyim?

sadik55

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Sag kol engeli ile 2011 yilinda h sinifi ehliyet alir ozel tertibatli arac kullanir raporum vardi.
Ehliyeti degistirmek icin islemleri baslattim il sağlık komisyonu 10.04 (uyarlanmis vites kolu) ibaresi yazdi. Otv siz arac almam da maliye bir sikinti cikarmaz demi

uyarlanmış diyecegıne 10.02 veya 78 yazsaymıs bu durumda galiba otomatık vıteste olsa ustune bı aparat takılcak

2011 de aldigim raporda özel tertibat yazdığı için otomatik vites kodu yazdirmadim her halukarda tertibat olacakti. Şimdi en azindan manuel de alınabilir

Maliyede sıkıntı cikmaz demi bu kodla??

sadik55

Vites kolunda yapılacak modifikasyon vergi indirimli araç almayı sağlar. Araba için buna uygun engelli sağlık kurulu raporu da aldığınızda bir sorun çıkmayacaktır.

OturanBoğa

onu vermiyolar ki bülent bey artık vermiyoruz deyip duruyorlar bunu acıklarmısınız maliye mi yanlış yapıyor hastane mi hastaneyi nasıl ikna edebilriiz

2011 yilinda aldigim h sinifi ehliyet alir ozel tertibat otomobil kullanir raporu var. Bu raporla alacam. Ehliyet degisim randevusu aldim 15 gun sonra degisimden sonra bakacam arac

Üst Alt