Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İkinci el otomobile nasıl donanım taktırabilir ve engelli statüsüne çevirebilirim?

Rain_Man

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bilgisi olanın bilgisinden istifade etmek istiyorum ikinci el sağlam kişiden otomotik otomobil almak istiyorum engelli tertibatı ve ruhsata işletmesi kaç TL ye mal olur hangi yolları izlemeliyim şimdiden teşekkürler.

yazın yapmıştım ama tam fiyatları hatırlayamıyorum, ama olay şöyle:
araca tertibatı yaptırıp fatura alıyorsunuz (tertibatçısına yada tornasına göre fiyat değişir)
sonra mühendisler odasına gidip plan proje çiziliyor (100 liranın altında olması lazım.. ama bazı tertibatçılar bunuda halledip ona göre fiyat veriyorlar)
sonrada araç muayeneye giriyor ve sonra ruhsat-plaka normal işlemler
fiyatları tam bilememin sebebi bu işlemleri ben yapmadım ve bunları benim için yapan kişiye araç tamiri vs vs hepsi için toplam bi para vermiş olmam
yakın zamanda yapan arkadaşlar varsa daha detaylı cevap verirler

teşekkürler nova..benim ehliyetim yok almam için araç şart sürücü kursunda da araç yok kimsede vermez zaten aracını.aracı bir yakınımın üstüne alıp ehliyeti alınca kendi üstüme almayı düşüniyorum..

Allah hayırlı etsin bize de nasip olur inş

Adem bey , ehliyet için kayıt yaptırınız kurs direksiyon sınavında size araç temin etmek zorundalar, Çevrenizde engelli H ehliyeti olan birinin adına araç alıp engelli duruma çevirebilirsiniz.. Aracinizin tertibat proje işlemini bursa ya gelip yerinde hizmet vermekteyiz Bize : 0532 724 20 01 den 7/24 arayabilirsiniz

bayrak tşk ama birebir benim şeklimde engelli olan tanıdığım yada güvendiğim yok..kursa gelince ya bursaya merkeze git yada arç bul misali bursaya gitmek,de biraz zor tabiki.

Sağlam birinin adına araç alıp engelliye çeviremezsiniz.

deyişen ne ki otomotik ikinci el araç ne fark edecek diyelimki abim alacak 1 yıl sonra bana sistem takıp devir yapacak.ehliyet sınavında gayri kanuni kulanıcam zaten.

bayrak ben konuyu açar iken fiyat da sormuştum gaz firen ele alınacak kaç tl montaj dahil.

Tertibatı + proje 550 tl , bursaya gelip yerinde montaj ücreti 200Tl

sistemi internet üzerinden inceleme imkanımız varmı?

Rainman kardeş şiddetle öneririm ben bizzat cumartesi günü ordaydım rapor işimi halletmek için. (ZATEN BENİM RAPOR VE EHLİYE İŞİNİDE SAĞOLSUN O HALLETİ.)

Hüseyin abinin atölyesini gezdik ve yaptığı işleri gördüm. Bence düşün derim. gerçekten kaliteli işleri var.

Elle kumandalı araç sistemi nereden alabilirim?

merhaba arkadaşlar 2. el otomotik araç aldım engelli veigel sistemi taktırmak istiyorum yada almak.internette baktım çok uşuk fiyat ekonomik fiyata nerede bulabilirim lütfen yardımcı olurmusunuz.

Hüseyin Bayrak'ın önerisini değerlendirebilirsin bence. Daha ekonomik ya da iyi bir seçenek bilmiyorum

Üst Alt