Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki kol elektronik protez olduğunda ehliyet alınabilir mi?

yağcı niyazi

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
İki koluda protez olanlara ehliyet veriliyormu elektronik protez bilgilerinizi rica ediyorum

yağcı niyazi

Bir kol protez olduğunda dahi ehliyet vermemek için dokuz takla atılan bi sağlık sisteminde iki kolun protez olması halinde kimse sürücü belgesi vermez. Yanlış ülkede yaşıyorsun kardeşim.

Aslında çok yanlış kullandır kardeşim beğenmezsen verme yeminle söylüyorum idda ediyorum sağlamların %90 nından iyi kullanmazsam zindanlara atsınlar kolum myo elektronik sinirlerden alıyor uyarıyı hareketi 25 senedir protezliyim

Şimdi bana ehliyet vermiyor 94 yılında aldığım rapor %90 dı onu kabuletmiyor yenisinide %85 veriyor ben ne yapayım haklardan mahrum bırakıyor adaletmi

yağcı niyazi

Sürücü belgesi raporu için başvur. Doktorlara giderken araç kullanırken çekilmiş bir video olsun yanında, onlara izletmeye çalış. Süreç sonunda ehliyet için uygun rapor vermezlerse, karara karşı dava aç. Davada hakimi ikna etmeye çalış... Baktın ki o da işi yokuşa sürüyor ve dava olumsuz neticelendi, ben senin yerinde olsam Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne kadar taşırım konuyu.
Yeni sürücü yönetmeliği ve ekli kodlar AB ile uyum için çıkartıldı. Orada aynı kodlara bakıp sürücü belgesi alabiliyorken insanlar bize burada verilmemesinin hakkaniyetle de hukukla da AB uyum protokolleriyle de bağdaşır bir yanı yok.

Üst Alt