Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki kalçada da protez var. Araç açımında vergi avantajından yararlanabilir miyim?

sorun olmayadabilir, hersey kolaylaşadabilir, zorlaşadabilir. maliye bu tip durumlarda zorlaştırdığı sıkıntı verdiği için insanlara bi endişe var, fakat yasadaki hali mantıken durumu kolaylaştıracak gibi, h sınıfı b olunca yeniden rapor talep edeceklerini zannetmiyorum çünkü hastanelerin bu yönetmeliğe adaptesi de ayrı bir sureç, h sınıfı b olunca yazan tertibata istinaden işlem yapmalarını bekliyorum

Özel tertibat

Bugün ötv icin haseki hastanesine basvuru yaptığım rapor sonuçlandı ve %53 oran aldim ama raporda özel tertibatlı arac kullanir yada otomatik vitesli kullanabilir gibi hiç bir not yazmıyor bunu yetkili birine sordum buna sürücü kursu karar veriyor dedi doğru mu bilgisi olan varmi? Bu arada sorunum 2 kalçamda total kalça protezi olmasi.

Raporda H sınıfı ehliyet alabilir ÖTV'den yararlanır yazmadan ehliyet alabilir miyim?

Arkadaşlar ötv muafiyeti için haseki hastanesine başvuru yaptım ve %53 rapor aldim ötvden yararlanir diyo ama raporumda h sınıfı alabilir yada ozel tertibatlı araç kullanır gibisinden hiç bir şey yazmıyor ne yapmam gerek ?

Tani ve otomatik veya ozel tertibatli araba kullanir ibaresi yoksa otvden yararlandirmaz

Hastaneler kendi yetkileri dahilinde olmayan konularda sadece fikir belirtebilirler hüküm veremezler. Raporunuz aranan biçim ve şartlara haiz olmadığı için ÖTV muafiyeti hakkınız yoktur

Alamazsınız raporunuz şekil ve şart olarak eksik

Ne yapmam gerek ?
H sinifi ehliyet için tekrar ayni yere mi başvuru yapmalıyım 3T3N1TY

Hastanenize tekrar başvurun belki düzeltme yaparlar ama anladığım kadarıyla belden aşağı bir probleme sahipsiniz. Yazdırabilirsiniz mevcut Özrünüzün sol ayağı daha çok etkilediğini Özelikle belirtsin ler ve otomatik vites kullanabilir yazılsın ki sıkıntı yaşamayın

Üst Alt