Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki hastalıkla erken emekli olabilecek miyim?

kaya571907

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Merhabalar

2002 sigorta girişim 7500 gün primim var 1yıl önce bel fıtıgı amalıyatı oldum suan agrılarım halen devam ediyor çalısorken baya beni kısıtlıyor ve koha baslangıcı oldugumu ögrendim
bu ik fahatsızlık benim vergi indirimli erken emekli olmama yeterli sayılırmı heyete girdigim zaman

bilgisi olan varsa cevap verebilirmi nasıl bir yol izlemeliyim

Merhabalar, geçmiş olsun. KOAH rahatsızlığından oran alabilirsiniz ama tabiki muayene olup doktorunuzdan daha sağlıklı bilgi alabilirsin. Ama fitiktan bir beklentiniz olmasın. Bende ameliyat oldum , Ağrı da var ama oran vermediler mesela.

@kaya571907, Geçmiş olsun vergi indirimi ile emeklilik yaklaşık 1.5 yıl önce iptal edildi. Çoklu hastalıklardan dolayı emeklilik mümkün değil maalesef.

Yeni düzenlemeye göre sizde ki en ağır olan tek hastalığa bakılacak. Aşağıda KOAH hastalığı ile emeklilik için gerekli olan kriterleri inceleyin ve şartlarınız uyuyorsa başvuru yapın.

Çalışma yılı ve prim günü bakımından eksiğiniz yok fakat en önemli etken bu listedeki şartları sağlayabilmek. İyi Günler.

Üst Alt