Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İhraç edilen öğretmen EKPSS'den tercih yapabilir mi?

selmano

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar tanıdığım bir arkadaş var daha evvel kadrolu öğretmendi..ama ihraç edildi..Rapor alıp ekpss ye girmiş...Tercihte yapacam diyor...Böyle bir şey mümkün mü???

kesinlikle tercih yapsa atansa dahil güvenlik soruşturmasında elenir
memurluktan ihraç edilmemiş lmak diye şart var.

Hocam kesinlikle katılıyorum size hatta bence tercih dahi yapmamalı..Başkalarının hakkına girecek...

Nasıl fetöcüler mi vermiş raporu????Belki de....

Onu bilmiyorum hocam...İşitmeden almış kpss ye mülakata tercihleri hep yapacam diyor...Bence dilekçe yazmalıyız...Tercih yapamamaları lazımmm

Sormayın hocam yaaa düşünün sizinle aynı ile tercih verecek siz başka şehire atanacaksınız belkide o sizin şehrinize atanacak ve atanması olmayacak siz de onun yüzünden başka şehre gideceksiniz...traji komik bir vaka..daha neler var kimbilir...

boşa kürek çekmek olur
bırak kamuyu ailende ihraç edilen varsa almazlar terör suçu kapsamına girer
inan sınavı kazanmaktan daha zor atanmak
10 ay atama beklenler var güvenlik soruşturması yüzünden
o kişi bildiğin salak

hem onlara kamu yolu kapandı
kamu görevinden mahrum onlar

Tercih yaptı ve atandığını farzedelim, o kişi güvenlik soruşturmasında zaten elenecek orası kesin.

Hocam biliyorum eleneceğini ama onun yüzünden 1 kişi belkide atanması gerekirken atanmayacak...

Ataması yapılsa bile iptal edilir ...Arkadaşların dediği gibi güvenlik soruşturmasını geçemez...

Biraz mantık öğretmen de memur statüsü taşımıyor mu. Farklı yollardan neden memur yapsınlar tekrardan.

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt