Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçişleri bakanlığı vhki olarak atandım. Şimdi..?

burak_br

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
1
bilgiis olan arkdşalr nederi maş durumu şatrları

Bende vhki atandim dun icisleri bakanligini aradim maasi sormadim lakin 2200 diye duymustum kuruma basvuru islemini ise valilike yapacaz tasraya atandiysak ankaraya atandiysan bakanliga kurumun paylastigi belgelerle gidip ise baslama surecini bekliyecez calisma durumu masa basi adi ustunde veri girecez bilgisayara ben on lisanstan atandim memur derecem 9 dan baslayacak lisede 12 veya 13den basliyor onun disinda bilgim yok

maaşlar en düşük memur maaşı 2059 TL olduğu için bu maaşı asil olduğunuzda kazanırsınız van nüfus müdürlüğünde 1940 TL artı nüfüsta çalıştığı için 140 TL ek ödeme alıyorlar bu her yer de aynı olmaz atandığın ile göre artış azalma olur ama en düşük son 1940 TL alacaksınız.
Hayırlı olsun

İçişleri Bakanlığı İstenen Evraklar Hk.

Arkadaşlar personel başkanlığı, valilik ve direk içişleri ile görüştüm. İçişleri Bakanlığı sitesinden yayınlanacakmış ancak daha ellerine istenecek evraklara ve atanan personellere dair evraklar ulaşmamış. Sabırla ve ağzımız kulaklarımızda bekliyoruz :)

içişleri bakanlığı trabzona atandım vhki olarak ne zaman isterler evrakları

A karaya atanan neyapcak oda merkez demiyormi t3rcihte tum ilceler dior

hayırlı olsun arkadaşlar kaç ile atandınız acaba? merak ettiğim konu atandıktan sonra kurumun istediği özel koşullar hangileri??( bilgilendirildiğinizde yazarsanız sevinirim) tekrardan hayırlı olsun

bekarsanız 2150-2200 tl.maaş arası ile başlarsınız işe.vhki kadrosu için.ocak 2016

peki adalet bakanlığına memur olarak atananların maaşı ne kadar olur bekar kişinin lise mezunu Gih sınıfı memur olarak atanan

Turkuaz06 ankaraya atananlar nereye basvurcak isteğe bagli bir yere verirlermi gorev olarak

İçişleri bakanlığı resmi sitesinde istenen evraklar yayınlandı. Onları hazırlayıp gideceğiniz ilin valililiğine kargo ile gönderin. Göndermeden önce yazı işlerini arayın. İletişim bilgilerinizi de eklemeyi unutmayın.

burak_br
müracaat ettiğiniz yere verirler.

mustafa450
bilgileri doğru olarak girerseniz,maaşınıı 1-tl.eksik veya fazla net olarak hesaplayabilirsiniz memurlar netten.

Ali_Gs
içişleri ile aynı.

içişleri bakanlığına bağlı kurumlarda her 3-4 senede bir görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavı olur.

2004-2008-2011-2015 sınav yapılan yıllar.

içişleri ile ilgili soru sorabilirsiniz.

Muraccat etdin yer derken kardes kendi oturdum ilceye verirlermi

Sendemi ankaradasin icisleri nde

Üst Alt