Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden Geçeni Yaz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tenê
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
12 13 yıl önce devlet hastanesinden gri dolgu yapmıştı doktor, yaparken iflahımı kesmişti tabi, şimdi o dolgu bana sorun çıkarıyor, biraz dişime iyi bakmasam ağrımıyor ama sıcak soğuk herşeyden etkileniyor, garip bir şekilde ağrı olmadan rahatsız ediyor, daha sonra özel klnikten yaptırdığım beyaz dolgularda sorun yok, en iyisi gri dolguyu çıkarttırmak ve oraya beyaz dolgu yaptırmak, bir diğeri de diş taşı temizliği hiç dişimi acıtmıyor diyenlere şaşırıyorum, hayatımda en çok işkenceyi diş taşı temizliğinde çektim 2 kere yaptırdım ikisinde de gözümden yaş geldi, ağrı eşiğim düşük herhalde.

eskiden decathlon kaliteli olurdu ürünleri, geçen taktik pantolon aldım, hem bedeni çok ayarsız geldi hem de kumaşı çok kötü idi, mağazadan iade ettim , gitmişken diğer modellere de baktım hepsi fos

müslüman dindarlar yönetiyor tamam ee, ama öyle olunca bir peygamber silüeti bir evliya silüeti belirmesin zihninde, yahu bunlar peygamber cemaati değil, bunların nefsi var imtihan oluyorlar, bunlarda da nefse uyma olacak tabi, kaldı ki peygamberin sahabisi bile masum değildir imtihan olmuş ve peygamberden sonra istenmeyen olaylar olmuştur, eğer sen eleştiren sen daha iyiysen o pozisyonlara geldiğinde sütten çıkmış ak kaşık gibi davranacaksan neden sen yapmıyorsun siyaseti, neden elini taşın altına koymuyorsun, hiç bir şey göründüğü kadar kolay değil, atıp tutmak sürekli eleştirmek cahillik alameti, ilk önce senin boyunun ölçüsünü alalım derler adama.

Birçok rahatsızlığı olan kişinin bulunduğu bir yerde kafamızı dağıtırken hastalıklarımızın hatırlatılması da ne bileyim 🤷

Dünyada empatinin mümkün olmadığı tek nokta, iman edenle etmeyen arasındadır, ne o onu anlayabilir ne öteki onu anlayabilir. Ömer Demirbağ

Yaşlandık mı ne, bir ünye'ye gittik Samsun'a gelene kadar biraz pert mi olduk ne 😟 Samsun'dan eve gideceğim daha ohoo, burada bir çay içelim bari oradan istikamet Batı yönüne yak Bir sigara 🚬

Bir gün aynı demlikten çay içersek anlatırım sana… Gökyüzü neden mavidir?

Mesele sevmek değil! Kime sorsam seviyor zaten. Mühim olan güzel sevebilmek. Kırmadan, yıkmadan, dökmeden ve acıtmadan.

Yıllar önce ? abi bana bir şey söylemişti çok haklıymış.. herkes kendi alanında tecrübe tabii ki edinmiş.. Ne kadar doğru söylemiş şu an gerçekten bunu net olarak anladım.

Aynı parkta oturduğum için çok pişmanım.

Ana yola bakar geçerim, her şeyi ben biliyorum demekle olmuyor işte tecrübe her zaman çok önemli bir şey. Ana temaya bakar bildiğimi paylaşır geçerim, utanç duyuyorum aynı parkta olduğum için.
🫡🤝

Yolda, arabaların arasından aldım bu güzel kızı ve bırakamadım 🥹 O kadar cana yakın ki..o kadar güzel ki..
Seninle beraber 5'ledik nüfusu ama olsun 🤭Hoş geldin hayatıma miniğim 🫠
HfCRcG.jpg

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt