@OğuzHan112, Abicim o dönem evlerine gittim; 4 sene boyunca görüşmediğim doktor vs. bir şey kalmadı. Deniz Baykal'ın doktoru Uğur Türe'ye kadar gittim. Hoca bana diyor ki " Emrah, bu kızda cerrahi müdahale edilecek bir durum yok. Bu kızı bekleme, %3 bilincinin gelme ihtimali var. Gelse de seni tanımaz. Beyin hücrelerinin hepsi ölmedi. Ölen hücrelerin olduğu yeri ölmeyen hücreler çalıştırırsa öyle gelir." dedi.
6 kere Bursa'ya gittim; okumayacağını bildiğim hâlde "Hayatıma Doğan Güneş 1. Cilt ve Hayatıma Doğan Güneş 2.Cilt-Güneşim Battıktan Sonra" isimli 2 tane kitap yazdım abi, ailem bile dedi. "Senin kim olduğunu bilmiyor, okuyamayacak." Ben de dedim, "Ben onun kim olduğunu biliyorum." Hâlâ daha erkek kardeşinden haber alıyorum arada, benlik bir şey isteseler anında yaparım, zannettiğin gibi değil abi.
6 kere Bursa'ya gittim; okumayacağını bildiğim hâlde "Hayatıma Doğan Güneş 1. Cilt ve Hayatıma Doğan Güneş 2.Cilt-Güneşim Battıktan Sonra" isimli 2 tane kitap yazdım abi, ailem bile dedi. "Senin kim olduğunu bilmiyor, okuyamayacak." Ben de dedim, "Ben onun kim olduğunu biliyorum." Hâlâ daha erkek kardeşinden haber alıyorum arada, benlik bir şey isteseler anında yaparım, zannettiğin gibi değil abi.