Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden Geçeni Yaz

@OğuzHan112, Buna da şükür abi, evvelce bu olay olsaydı 2 sene girmezdim buraya, bundan gerisi artık alışma ve kabullenme, ne kadar dayanıklı olduğumu bu olayda hissettim.🙂🤲

Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum, anlatmak istersen dedim böyle kalsın dedin, daha da bir şey diyemiyorum.. çok öncelerden bir şeyler söylemiştim bana onunla ilgili değildir sanırım?

@EMRAHBV,

@OğuzHan112, O olay çoktan bitti abi, Zeliha hâlâ aynı, bilinci gitti, o çoktan bitti gitti. Bu olay geçen pazartesi oldu da zannettiğin gibi aşk meşk durumları değil, başka bir şey oldu, bu benimle kalmak zorunda abi, yoksa burada ilk anlatacağım kişi her zaman olduğu gibi sen olurdun. Erkek erkeğe konuşurduk da bunu oğlum Cengiz de dahil, kimse bilmiyor. Bütün ısrarlarına rağmen anlatmadım, bu benimle kalmak zorunda, sen de iyi ki varsın. Ben çantaları geçeyim abi, yarın yolculuk var. Allah'a emanet ol.

Pekii abicim.. Zeliha için keşke yapabileceğimiz bir şeyler olsaydı ama maalesef 😟 sağlıkta ve hastalıkta diye bir şey vardır, yinede manevi olarak yanında olsaydın diyeceğim ama beni fazla ilgilendirmez gibi.

Pekii.
Tekrar görüşmek üzere/iyi tatiller.

@EMRAHBV,

@OğuzHan112, Abicim o dönem evlerine gittim; 4 sene boyunca görüşmediğim doktor vs. bir şey kalmadı. Deniz Baykal'ın doktoru Uğur Türe'ye kadar gittim. Hoca bana diyor ki " Emrah, bu kızda cerrahi müdahale edilecek bir durum yok. Bu kızı bekleme, %3 bilincinin gelme ihtimali var. Gelse de seni tanımaz. Beyin hücrelerinin hepsi ölmedi. Ölen hücrelerin olduğu yeri ölmeyen hücreler çalıştırırsa öyle gelir." dedi.
6 kere Bursa'ya gittim; okumayacağını bildiğim hâlde "Hayatıma Doğan Güneş 1. Cilt ve Hayatıma Doğan Güneş 2.Cilt-Güneşim Battıktan Sonra" isimli 2 tane kitap yazdım abi, ailem bile dedi. "Senin kim olduğunu bilmiyor, okuyamayacak." Ben de dedim, "Ben onun kim olduğunu biliyorum." Hâlâ daha erkek kardeşinden haber alıyorum arada, benlik bir şey isteseler anında yaparım, zannettiğin gibi değil abi.

@OğuzHan112, Kusura bakma, benim oğlan şarja takmamış telefonu. Abim benim, "İskemik Ensefalopati" oldu dedi doktorlar, yani beyin hücreleri öldü, dediler. O dönem hastaneye gittim; yoğun bakımda gördüm, evlerine de gittim, son hâlini de gördüm. İçim nasıl yandı, bilemezsin. Sürekli temas hâlindeydik. Ben o dönem küçücük oğlumu, bırakıp gittim. Uğur Türe'ye nasıl yalvardım, görmen lazım. Adamda diyor ki "Bu işin parayla bir ilgisi yok. Bu kızın cerrahi müdahale olabilecek durumu yok. Bekleme bu kızı." dedi. O da başka doktorlarda; buna rağmen 2 tane kitap yazdım, sürekli haber aldım, evlerine gittim. Eniştesi öldü başsağlığı verdim, kuzeni evlendi, tebrik ettim. O da işlerim yoğundu, gidemedim. En kısa sürede Eskişehir'e de gideceğim. Arada kuzenlerine de, erkek kardeşine de yazıyorum, durumunu soruyorum. "Aynı" diyorlar. Yapabilecek bir şey olursa söyleyin, dedim. Moralleri bozuluyor, fazla soramıyorum. Ben de istedikleri bir şey olursa da anında yaparım. Annesi bile o zaman dedi ki " Ben Zeliha'yı kimseye vermeyecektim, senin böyle bir insan olduğunu bilmiyordum; bir mucize olur da bilinci gelirse, iyileşirse, seni tanırsa bu kızı senden başka kimseye vermeyeceğim." dedi. Sence ben niye buraya 4 sene giremedim abi, başka ne yapayım ben, istediğin bir yanında olma şekli varsa, rican başım gözüm üstünedir, hemen yapayım. Ben o romanda yazdığım güzel şeyleri ve ona olan betimlemeleri ömrü hayatımda kimseye yazmadım ve söylemedim abim.

Anladım, elinden geleni yapmışsın. maalesef geriye dönüşü olmayan bir tablo. yinede ALLAH'TAN Ümit kesilmez.

Çok üzüldüm/Acil şifalar diliyorum.

@EMRAHBV,

Hayatın zorlukları roket gibi üzerimize gelse de biz kendi göbeğimizi kendimiz keseriz evvel Allah. Ankara yolunda duygular derinleşti iyice. 🥹🤲

Ankara Hamamönü Çarşısı'nda ayağımızın tozuyla, @Dilhun halası, bak kim var yanımda. 🥰😎😊🤲
CzvYCy.jpg

@Dilhun, Teşekkürler canım. 🥰 O da seni çok öpüyormuş, küçükken ona, "Lokum gibi hala derdim." diyor. Gülüyor, en eski fanın. 😁🙈

Üst Alt