Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden Geçeni Yaz

Allah'ım, akşam akşam benim gözlerim rüya mı gördü! Yoksa Gardolap Fuat gibi duman mı çıkarıyor gözlerim, rüya mıydı o ya. ☺️🙈

Güzel bir gündü,çok teşekkür ederim..gülüşü ömre bedel güzel prensesim 🥰🤗

Anlatamasamda duygularımda seni süsledim
İçimde yağan yagmurlara seni gizledim
Gözlerinde doğarken ufkunda seni izledim
Sol yanimda tatlı bir sızı şimdiden seni çok özledim🌹🌹🌹
imza/Oguzhan

Güzel bir gündü,çok teşekkür ederim..gülüşü ömre bedel güzel prensesim 🥰🤗

Anlatamasamda duygularımda seni süsledim
İçimde yağan yagmurlara seni gizledim
Gözlerinde doğarken ufkunda seni izledim
Sol yanimda tatlı bir sızı şimdiden seni çok özledim🌹🌹🌹
imza/O
guzhan

İşte huzur şöyle bir yerde. Denizin iskeleye vurarak çıkarttığı tuz kokulu seslerde.
Huzur içimizde...
Aslında en çok da kendimizde....

Estoril yağmurlarına daha çok var Emrah Senna, Monaco'da yarıyı yeni geçtin. Başaracaksın aslanım, kim ilham veriyor sana be. 🤣🙈🏎🏆🏁 #sennasempre

Gel artık tatilde, biraz gezip dinleneyim. İstanbul çok yorduğu için, yoruldum gene. Oğuz Atay'ın dediği gibi "İçimin yorulduğunu hissediyorum. "

İlahi Zuzu, mamanın yerini diğer kedilere gösterince, mamanın yerinde yeller esiyor. İyi yapmışsın kızım, 1 paket fazla alırız artık.

Bağcılar yoluna revan işe gidip gelirken şehir değiştiriyorum sanki.

Aman dikkat Emrah, Monaco’da "Piscine Şikanı" bariyerine gelsen de aracı yeniden piste döndürmeyi başardın. Şimdi sıkı dur yarışma, hepinizi delireceğim. 🤣🙈🏎🏁

Bütün kukaları devirmiş olmama rağmen, takım arkadaşımın acemiliğine elendik. :( Gel de çıldırma. :mad: Neyse en azından Bowling oynamış olduk. :)

Bir kız sevdim ama bana vermediler..
Gençliğimi bıraktım Sofya'da...

Üst Alt