Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden Geçeni Yaz

Hikayenin sonunda;
Hepimizin giyeceği bir kefen,
Gireceği bir mezar.!
Ölüm var ölüm, kırmayın .!

Ömür kısa, ölüm yarın kadar yakın
Öyleyse sevdiklerine zaman ayır
Yoksa zaman sevdiklerini senden ayırır...

“İçinden gelmiyorsa, istemiyorsan, vardır hislerinin bir bildiği.” “Bir şey kalbinizdeki huzuru bozduğunda, ondan vazgeçin.” Hz. Muhammed (s.a.v)

Yağmur yağıyor Ömür hanım… gökten değil, yüreğimin boşluğundan ömrümün ıssız toprağına.

İçimden bi ses nasılsın diye bir sor diyor.İyi değil çünkü hissediyorum 🫤

Umut et ama bir beklentin olmasın. O zaman belki bir mucize yaşarsın..

Keşke şimdi çocukluğumuzda ki komşuluklar olsaydi da bir tabak dolusu kek poğaça gelseydi uf canım çekti

Gelmedi uyku...
Gittim mutfağa diyeti de bozdum.
Geldim elime telefonu da aldım bu saatte.
Geçmişin keşkeleri, geleceğin kaygıları, şimdinin dertleri...
Yarının canı Cehenneme, nasıl biliyorsa öyle geçsin.

Eğer birini gerçekten özlüyorsanız, bunu doğru ifade edebilecek cümleleri saatlerce arasanız bile yazacak bir şey bulamazsınız.

Bİr insan ne kadar gülüyorsa saklamak istediği mutsuzluk o kadar büyüktür...

Bazen boşveririm düzeni, verimi... Adeta dinlenir gibi bir müddet salarım herşeyi, sonra tekrar yola koyulurum.

Ben özüme bakarım, öyle yaşarım. Sözleriniz ve düşünceleriniz ilgi alanım dışındadır. Herkes kendini bilmeli, yolunu çizmeli. Birey olan, kabile ile yürümez. Sizler sağ ben selamet...

Yürüdüğün yol ne kadar dikenli olursa olsun;
sonundaki gül'ün kokusunu duayabiliyorsan devam et.
Bir yanı Nasip, Bir yanı zor bir Rüya
Böyle bir şeydir Dünya;
Bir yanı umut, Bir yanı Dua ...

Ben babamın gerekirse bana bile muhtaç olmadan yetiş diyen kızıyım💪🏻 Sıkıntı yok zar yedi gelebilir 😎

Üst Alt