Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden Geçeni Yaz

Gerçek hislerin yanlış insanlara denk gelmesi de imtihandır...

İyi niyetli biri olduğum için çok pişman edildim. Her şeyin farkında olmakla beraber değişemiyorum da. Bugün o günlerden biriydi yine... İki çocuğum var, ayakta durup mücadele etmek zorundayım. Dimdik ayakta duracak kabiliyetim ve gücüm var ama haksızlığa uğramak öyle zor ki...

Cennet de Cehennem de mucize değil, insanların eseridir.

Hevesimin pamuk ipliğine bağlı olması 😒

Sağol ...

@Mai57, ben sıkılmayınca da yaşadığımı anlıyorum ama insanlar işte can sıkıcı

Gidene mi zor, yoksa kalana mı?

Çaba gösterdikten sonra,
olmadı diye üzülme.
Bilemezsin..
Keşke'lerin "iyiki” olacağı günler de gelir..

Bugün bir kez daha ne iyi yapmışım dediğim bir gün oldu. Benim hafızamı tazelememe neler yaşadığımı hatırlamama vesile oldu.Kimse değişmiyor .

İnsanın kıymetli olup olmadığına değer biçen niye başkaları oluyor. Sen sen olduğun için zaten kıymetlisin herkesten farklısın.

Hım bu bana motive amaçlıydı sanirim.ama kıymet vermek hayatta daha dik durmaya sebep değilimidir.Hani acıyı bile azaltan his mutluluksa insan da tek başına mutlu olamıyorsa mecbur kıymetlisi olunmalı ahaha gece gece

@yağmuralaca, tek başına mutlu olamıyorsa bir şey diyemeyeceğim. Ama şu bir gerçek ki insanlar tek doğuyor tek ölüyorlar tek başına mutlu olmayı da öğrenmeleri gerekiyor.

@PRENSESSIZPRENS, iyi yapmışsın Ihlamur ve meyveye devam o zaman 🤔

Ama ölürken de mezarimizi birileri kazmali birileri toprak atmalı ve birileride dua etmeli. Bizleri sevmeyenler arkanızdan sanırım duaetmeZ o yüzden kıymet şart hocam :)

Siz az sevilin o halde ben çok sevilmekten yanayım.
Sen belediye ile aranı iyi tut o halde malum yaşarkende sana barınak vs mühim şeyler

Konuşarakta anlaşamıyorduk susarakta ben yazmayı tercih ettim o, hiç okumadı.

Üst Alt