Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden geçeni söyle

İyi ol dediler, sonra gerizekalı dediler.
Kötü ol dediler, sonra da aşağıladılar.
Hakkaniyetli olayım dedim, bir şey demediler, herkes uzaklaştı, yalnız kaldım.

Niye düzenle seçeneği burda yok ki!

İyi ol dediler, kullanmak istediler.
Kötü ol dediler, aşağıladılar.
Hakkaniyetli olayım dedim, yalnız kaldım.

Bu daha güzel oldu 👍

Tıbbın en başarısız alanı psikiyatri ve önünde kuyruklar var! Hiç bir deli şuana kadar iyileleşemedi

Bir Disyotif amnezi yaşamadığım kalmıştı

Yaşamak isteğimiz hayalleri değil,
Yaşamamız gereken hayatı yaşıyoruz.
Hepsi bu.

Biz biteli çok oldu Ali ! Dönmek için bahane atamadığım tek adam sensin

Bana kötülüğünüz dokunmasın, iyiliğiniz lazım değil.
Benden haksızlık isteyecekseniz selamınız da lazım değil.
Ya kendim ayakta kalırım ya da mezarımı kazarım.
Gelip yasta yemek yiyecekseniz duanız da lazım değil :))

Garip ama bence güzel 🙂

Fazla önemsedim fazla abarttım... Hak etmediğin halde fazla değer verdim, en büyük zaafım bu.. sadece kendimden özür diliyorum.

Bütün kemiklerim kaşlarım ağrıyor şiddetli !!! Ağrı kesiciler ggrcirmiyo bu ne ya

Kardeşimden tarihi açıklama geldi bi takım krem ve mehrem sür dedi!

Bu gün güzel oldu sanki yaw. Bir tane kendini akıllı sanan yarım akıllı kişi, iş yapmamak için baştan savma cevap vermiş birine. Neyse beraber gittik kendini akıllı sanan yarım akıllıya, benim onu ele vermeyeceğimi düşünerek (normalde o bana daha yakın) olmaz, vs dedi. Yok, oluyor dedim. Hatta istersen sen zahmet etme sen şifreni gir ben yaparım dedim. Neyse ki utanmaz çıkmadı, yüzü kızardı. Ee yazılı talimat istiyorum, biz yazılı talimat olmadan iş yapmayız dedi. Ee tamam dedim. Müfettiş istiyor, müfettişe söyleyin yazılı talimat istiyorlar. Bu kendini akıllı sanan yarım akıllı iyice pişman oldu :)) sırtımızı dönmüşüz gidiyoruz, o da arkamızdan yürüyüp kem küm ediyor. Ama şöyle demeyin, ama böyle demeyin :))

Uzaklaştım, odaya girip güldüm kendime :))

GÜzel oldu da benim ona işim düşerse ki düşecek, işim var :)) Olmadı bir de şikayet ederim ne yapayım :)

İnanılır gibi değil.. nisan ayında 25 santim kar yağar mı? yemyeşil yerler kapkara oldu yandı gitti 😏 ben bu karadeniz'i terk edeceğim anlaşıldı 😏 bıktık mübarek soğuklardan ya.

İhsan etmiyorum Allah bilir işini, aciziz işte bu kadarız.

İsyan etmiyorum Allah bilir işini, aciziz işte bu kadarız.

Günaydın millet! Ağrılarla uyandım

Seçilmiş bir çevre,
gizli tutulan planlar,
temiz bir zihin
kaliteli bir hayat

Yazın tek sevmediğim yanı güneşe maruz kalmak. Güneş fena derecede yakıyor. Her yer gölge olsa ne güzel olur

Bipoların halisanasyon, sanrılar paranoyalarla alakası çok ta yok ! Sadece çok bazı durumlarda sivrilesip bunlar gözlemleniyor demek isterdim! Bipolar i şizofrenik sancılarla karıştırmazsak dimi diyorum 🌹

Hollanda’dan! Tablet isteyen oldu, Playstation isteyen oldu! I phone isteyen oldu getirmem için ! Araba parçası ne ya ?? O nasıl getirebilirim ben ?? Abi hikaye lerimi beğenir ve hıc bir gözüken bişeyimi beğenmez !!! Beğensede getirmezdim! Ama gerçekten tuaf ! Benden önce yazması günaydın demesi !

Dede ben senin o pamuk yüzünü elini öperim..ALLAH uzun ömür versin bayağı iyi dedem☺️☺️

Son düzenleme:
Yerimizi yapmayı bilmedik, aslında yapardık da çimizden gelmedi.
Reklam yapmayı bilmedik, aslında yapabilirdik de içimizden gelmedi.
Dört dörtlük görünmeyi bilmedik, aslında görünebilirdik de içimizden gelmedi.
Kötü davranmayı becermedik, aslında becerirdik de içimizden gelmedi.
Mütevazi olan kaybedermiş, işte bunu geç öğrendik.

Kaç zamandır yüzüm traşlı
Gözlerim şafak bekledim
Uzarken ellerim kulağım kirişte
Ölümü özledim anne
Yaşamak isterken delice

Hollandaca perşembe ( donderdah) a randevü aldım ama ben onu çarşamba (wunsdah) anladım ! Yetmedi iş yerinde ben randevu yaparken ( verweh) uzak kelimesini (perfect) yani harika anladım bunun gibi çok şey ! Ve kemiklerim çok ağrıyor

Teşekkür ederim kardeşim..bir gün seninde böyle çırpınışların olursa; seni de özgürlüğe bırakanların olsun👍

Önceden güzel sahip olduğum herseyin resmini paylaşmak isterdim yada anlatmak! Artık hiç hevesim yok anlatmaya ! Gizlemeyi tercih ediyorum ! Gizlemede değil gerek duymuyorum! Kime ne ki bendeki gelişme ve vs den dimi

Yarın ki plan iptal olsa ya🙄 Bütün günü evde geçiresim var 🛌🏻

Bu gece çok sinirliyim, sokakta kimseyi de görmüyorum kime çatsam acaba🤭😄

Hayvanları çok seviyorum karıncadan akrepten yılandan hiç fark etmez hepsini seviyorum.. üç kez aynı köpek ısırdı beni, pusuda yatıyor motorumun sesini tanıyor.. İnşallah başkasını düşürüp de elim bir hadiseye neden olmaz.. yine ısırdı beni 😔

Sahibini de uyarıyorum bu kadar duyarsızlık olmaz be

Hızlı gitsem motora atlayıp savuruyor beni.. yavaş gitsem atlayıp ısırıyor, ne yapacağım şaşırdım be

Son düzenleme:
Bukalemun gibi maşallah 🫣 ya olduğun gibi ol ya olduğun gibi görün, teşhir cihazlarda parmak izi çok olur. Neden diyorum bunları? Biraz karakterini düzeltmen için.. insan olman için…dünyanın doğrusu sen dünyanın yanlış biz Hadi öyle olsun

Filli boya küpüne de düşsem kalbin Kara senin!

Filli boya küpüne de düşsen kalbim Kara senin,

Anca ağzı açık gülersin,kim araştırdıysa ağzını bir türlü kapatamıyorsun🫣

Anca ağzı açık gülersin,kim alıştırdıysa ağzını bir türlü kapatamıyorsun🫣

Son düzenleme:
Üst Alt