Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden geçeni söyle

lijepa

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
317
Bi umuttur yaşamak ve Umutların çoğalması duasıyla! Ben tatildeyim! Cevaplayamadıgım özel mesajlar için özür dilerim! Ama yakında tatilden sonra yazarım

saçimi ateş kızılsana boyadım !babam gördü bagirmaya başladı natashamasin sen değiştir onu diye! Türkiye’deki amcamda güzel olmuş moda bu dedi nerden biliyorsun dedim görüyorum dedi! Mental fark böyle

Kaç gündür lanet bi insanım farkındayım ama haklı gerekçelerim var 😏😎

Bugün günlerden Galatasaray✌🏻😍

Sen hep öyleydin aslında,sadece farkında değildin/itiraf etmeye başladın,en azından bu bile büyük erdemlik.

Erkekler ağlamaz mış,neden ki? Erkek olmayla duygusuzmudur erkek denilen canlı 😔 bu gariban insan her sayfama düştüğünde ağlarım😭kimse anlayamdı bir türlü beni..nefret ettim insandan,insan denilen caniden,ruhun şad olsun garban ramazan😭

Ne güzel ifade etmiş..sana uzanan eller, katline Ferman veren soysuzlar gün yüzü görmesin.

Nehir gibidir insan sessizce akıp gider bilinmez,içinde ne fırtınalar kopar ne saklar söylemez, Sadece yüzeysel bilinir insan oğlu.

Son düzenleme:
Nehir gibi sesisce akıp gideyim bu dünyadan, herkes istediği gibi varsın düşünsün..sen kendini biliyorsan mesele neki..

Erzincanda 70 cm kar varken okul açıktı :D

bu sefer öyle içim sıkılmıyor ilginç...

İnsan varsa sıkıntı ve mücadele hep olacaktır. Düşünmeyi, umursamayı bıraktım. Artık sadece hakkaniyet yolunda gidip, arkama bakmadan yaşamayı seçiyorum.

Bu saatte kahve içmemem gerektiğinin farkındayım. Sanırım sabaha kadar bana uyku yok...

Yüksekte havalar feciymiş; bloklaşma, entrikalar, çekişmeler... Herkes taraf olmayan bertaraf olur şiarıyla bir bloğa atmış kendini. Hep beraber dürüstlüğü katletmişler.

Koltuğun verdiği itibar ile mutlular ama bir o kadar da korkuyorlar ya koltuk giderse... Haklılar tabi eşekten düşmüşe dönecekler. Onlar artık bağımlı, koltuk bağımlısı. O olmadan artık mutlu olamazlar.

4 gündür canım annem için elimden gelenin fazlasını yapmak için çaba ve gayret içindeyim.. pazartesi ağır bir ameliyatı var, her şey yoluna gider mi gitmez mi, beynimdeki rahatsız edici düşünceler.

Olası komplikasyonlar beklenen boyutta olur mu, olası muhtemel.. ben ben miyim, beynim bende mi? Şu olur mu bu olur mu o olur mu? 10 yaş yaşlandım 4 gün içinde.

@OğuzHan112 Hocam geçmiş olsun. Annenize şifa, size de güç diliyorum. Ben de annem için hastanelerde çok çabaladım. Görev olarak vicdanınız rahatsa düşünce olarak kendinize yüklenmeyin. Dünya böyle, herkes yaşlısında ve yaşlandığında bu yaşanır. Mutluluk da keder de doğanın olağan akışıdır. Olağanüstü bir durum gibi psikolojinizi yormayın bence. Ya da şöyle düşünebilirsiniz; ben görevimi yaptım, gerisi kaderdir.

Anın tadını çıkarmaya devam...

4 gündür canım annem için elimden gelenin fazlasını yapmak için çaba ve gayret içindeyim.. pazartesi ağır bir ameliyatı var, her şey yoluna gider mi gitmez mi, beynimdeki rahatsız edici düşünceler.

Olası komplikasyonlar beklenen boyutta olur mu, olası muhtemel.. ben ben miyim, beynim bende mi? Şu olur mu bu olur mu o olur mu? 10 yaş yaşlandım 4 gün içinde.
Allah teyzemize şifa sanada güç kuvvet versin inşallah.

Üst Alt