Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden geçeni söyle

Neden hep yanlış anlaşılıyorum..çokmu ciddiye alıyorum,düşüne düşüne bir netice alamıyorum.

Davranışlarımda bi anormellik yok! Bana uyduruk insanların böyle davranma diye baskı kurmasını tolere edemem!

Yalnız başıma geçirdiğim ayazdan sonra eski beni arıyorlar/bekliyorlar. Gözlerimin perdesi açıldı, maymun gözünü açtı misali 🙂 Daha çok beklersiniz.

Kedi nanesini kaldırdım diye Maçka saldırdı! Önce ders kitaplarımı parçaladı! Kedi kedi Deil !

Bilimi reddedip kendi fikirlerinin dayatmasını yapan insanlara ayar oluyorum. Benden bir uzak durun kurban olayım.

Yakından tanıdığım yaşlı Hollandalı adam ötenaziyle perşembe günü ölecek. Elimi sıktı başarılar diledi! Bense iyi yolculuklar dedim! ÖtanaZi olan 2 . Tanıdıgım

Herkes hakkını cesareti kadar alır.

Kaldırımda çıkan çiçeğin üstüne basıp ezen insanlar saksıda çiçek yetiştiriyor. İnsanlar ne garip.

Üst Alt