merhaba arkadaşlar ben yeni geldim.ve hayatımdan birşeyler anlatmak istiyorum çocukken beyin felci geçirmişim ve konuşmamda bozukluk var(daha doğrusu ses tonumda),ellerimde titreme var.beni iyi tanıyanlar konuşmamda anlaşılmayacak bişey olmadığını söylüyorlar her dediğimi herkes anlıyor hatta çok gevezeyimdir : ama bazı tipler çıkıyor anlamıyor iki üç kere tekrarlıyorum anlamıyor yanımda eğer bi arkadaşım varsa o da onun nasıl olupta anlamadığını anlamıyor özellikte bayanlar yapıyor bunu hele bide yanında bir bey varsa anlamıyorum ne yapmak istediğini beni anlamadığını ifade ederek yanındakine bak ben ondan üstünüm mesajını mı vermeye çalışıyor acaba bilmiyorum aslında çok neşeliyimdir ama böyle olaylar çok sinirimi bozuyor o an beynimden bişey iniyor sanki her yerim titriyor cevap verecek söz bulamıyorum boğazıma bi tokmak oturuyor normal zamanda herşeye cevap veren ben donuyorum sanki....sizce ne diyebilirim??? bi de garip olan iş yaşamıma başlayalı mesela telefon ediyorum bi yere dalga geçer gibi davranıyor.....
çalıştığım firmayı ve ünvanımı söyleyip,çabuk müdürüne bağla beni seni şikayet edecem diyince hemen anlayıp özür diliyor bende bazen kıllığına hayır bağla müdürüne şikayet edecem diye ısrar ediyorum bin kere özür diliyor çok gülüyorum karşındakinin o anki panik haline.....yani ben burada çalışmamış olsam hala devam edecek anlamamaya ve dalga geçme....yuh yani dimi....
sevgiyle kalın şimdilik bu kadar........
çalıştığım firmayı ve ünvanımı söyleyip,çabuk müdürüne bağla beni seni şikayet edecem diyince hemen anlayıp özür diliyor bende bazen kıllığına hayır bağla müdürüne şikayet edecem diye ısrar ediyorum bin kere özür diliyor çok gülüyorum karşındakinin o anki panik haline.....yani ben burada çalışmamış olsam hala devam edecek anlamamaya ve dalga geçme....yuh yani dimi....
sevgiyle kalın şimdilik bu kadar........