Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İçimden konuştuğumu insanlar duyabilir ve görebilir mi?
Yaşadığın durum "thought broadcasting" olarak geçiyor. Bende de vardı. Düşüncelerimi televizyonda yayınlıyorlar diye televizyon izlemekten rahatsız olurdum ama TRT için çalıştığımı düşündüğüm için izlerdim.
@Ahmet T, senin teşhis şizofreni değil miydi? Doktor psikoz olduğunu mu düşünüyor?
@Pickle teşhiş şizofreni doktor daha iyi ilgilenirler diye demişti psikoza al randevuyu diye
yeni bir ilaç deniyecekler piyasaya sürürmesini bekliyoruz
@Ahmet T, Böyle bir şey imkansız. Ama sen durduk yere insanların gözünün içine bakıyorsan uzun süre haklı olarak rahatsız olurlar ve tepkili bakış verirler. Kendini ikna etmek için birinin karşısında otur, onun hakkında kötü düşün ama ona baktığını anlamasın. Bak hiçbir tepki vermeyecek, çünkü böyle bir şey yok. Tümüyle hasta olduğun için böyle bir düşünceye sahipsin. Gerçekte ise böyle bir şey mümkün değil.
Doktorum sabah ilk klozapini iç 1 saat sonra akineton 1 saat sonra dideral iç dedi
akşamları saat 10 da akineton gece 11 de klozapini iç dedi gelişme gördüm kendimde