2006 senesinde yağmurdan kaçarken doluya tutuldum ve geçirdiğim traik kazası sonucu yürüyemiyorum. Bazen isyanlarda ölüm işterken bazen de halime şükrediyorum. Hiç bir zaman umudumu yitirmedim. kötü değilim ama bazen insan taşıyamıyor işte. Geçmişim, hayallerim, eski halim, dost sandıklarım aklıma geldikçe bunalımlara giriyorum. haketmedim bu kadarını diyorum. Ama sonra şükrediyorum halime neler gördüm neler öğrendim. Hayatımın aslarını öğrendim. ANNEM BABAM KARDEŞİM. Onlara olmaza ben bir hiçim .Onlar bu hayatı haketmiyor aslında benimle birlikte onlar da mahkum oldular kaderime.
Eğer bu bi ceza ise keşke tek ben çekseydim diyorum, ama sonra hayırlısı kader diyorum. Her karanlığın bir sabahı vardır diyorum. Tek isteğim ailemin bir an evvel yüzü gülsün onları mutlu görmek istiyorum. kendimi geçtim ama mutlu olmaları için iyi olmam lazım.
Umarım duaları kabul olacak ve herşey yoluna girecek. Her gecenin sonu ayydınlık, her kışın sonu bahardır di m?i yılmak yoooooooooook.
Eğer bu bi ceza ise keşke tek ben çekseydim diyorum, ama sonra hayırlısı kader diyorum. Her karanlığın bir sabahı vardır diyorum. Tek isteğim ailemin bir an evvel yüzü gülsün onları mutlu görmek istiyorum. kendimi geçtim ama mutlu olmaları için iyi olmam lazım.
Umarım duaları kabul olacak ve herşey yoluna girecek. Her gecenin sonu ayydınlık, her kışın sonu bahardır di m?i yılmak yoooooooooook.