slm
sevgili lady zamandır her şeyin ilacı derler ya ama yinede fazla bekleme zamanın geçmesini beynindeki engelleri aşmak için ,senin engel durumun ne bilmiyorum ama ben sandalyede olmama rağmen kaza sonrası istanbulda gitmediğim fasıl(bilmem biliyormusun ama fasıllar genelde yerin 2 kat altında olur merdiven açısından),ortaköyün küçücük sandalyeden dar olan koridorlara sahip mekanları,sinema tiyatro kalmadı biliyormusun burada da öyleyim şimdi antalyada yeterki sen iste
Ama tabiki arakadaşlarımın da çok etkisi oldu bunda sağolsunlar arada farklı davrananlar olmadımı oldu tabiki vah vahçılar grubu hemen uzaklaştır çevrenden onları isterse en yakının olsun
Biliyormusun benim istanbulda hala evine merdeivenli olduğu için gidemediğim(o kadar merdivenli dış mekanlara girmeme rağmen) 1.derece akrabalarım var 10 senedir evlerine gitmedim sence bu kimin hatası dediğim gibi sana acıyıp engelini sebep gösteren yada hissettiren kişileri en yakının da olsa at çevrenden ben öyle yaptım yinede her gün çığ gibi büyüyen bir çevrem var çok aktifim gel beni dinle pişman olmayacaksın