Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçe kapanık hissediyor musunuz?

mavi_kalem

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
6
Merhabalar içe kapanıklık ile ilgili konu açmak istedim. Siz bu konu hakkında be hissediyorsunuz benim gibi bu şekilde hisseden var mı içe kapanıklık hakkında deneyimlerinizi anlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Ne hissediyorsunuz yazacaktım yanlış yazmışım

İçe kapanıklığı bilmiyorum da herkese yetiştim kendime geç kaldım. Kendimden çok etrrafımı düşünüyor onlar için çabalıyor kendimi hep erteliyorum.

Merhabalar içe kapanıklık ile ilgili konu açmak istedim. Siz bu konu hakkında be hissediyorsunuz benim gibi bu şekilde hisseden var mı içe kapanıklık hakkında deneyimlerinizi anlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Ne hissediyorsunuz yazacaktım yanlış yazmışım
Ben bir kaza ile içe kapanmıştım. Aynen bi kaza.

Lise 1 yıllarında yani 2.000 yılında iken sağ kulağım iç kısmına odunun sivri kısmı ile hızlıca kulak içine sert bir şekilde temas etmişti.

Bu kaza ile birden içime kapandım, insanlarla konuşmaz oldum, sustum, konuşmaktan vazgeçtim, tanıdığım insanlardan korkmaya vede kaçmaya başladım.

Üst Alt