Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hodgkin lenfoma hastasıyım. %20 raporum var. ÖTV'siz araç alabilir miyim?

antidote07

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ismin Hakan
Kafama takılan konular hakkında bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var

Kendim 2003 yılında Hodgkin Lenfoma (lenf kanseri diye anılan ama aslında kan hastalığı )adı verilen bir rahatsızlık geçirdim. En son 2011 Temmuzda ilik nakli oldum tedavi gördüğüm süreç içerisinde özürlü Raporum 40-70 arasında iki kere değişikliğe uğradı. En son raporum % 40 ile çalıştığım işyeri Özürlü kadrosundan yararlandım lakin tedavim bitince 2012' de eski oranım % 40 yerine ilaç kullanmadığım için % 20 rapor verdiler. Bu raporu işyerim doğal olarak kullanamadı çünkü aranan şart % 40 ve üzeri imiş neyse
Şimdi gitsem heyet kuruluna sanırım yine kontrollü takip olduğu için % 20 alırım diye düşünüyorum yada eski raporumu (2012 tarihli ) bulabilirsem kullanabilir miyim diye düşünüyorum !
Acaba ;
1- Kendi adıma özürlü raporundan faydalanarak araç alabilir miyim ve bu oran % 45 mi olur ?
2- B ehliyetim var illaki H ehliyetimi almam gerekiyor ?
3- % 90 üzerinde raporu olan eşimin anneannesi var Alzehemir hastası onun üzerine almak daha mı mantıklı olur ?

Üst Alt