Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetli iken memurluk için sınava girecek adaylar buraya...

sevdiyar

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaslar hizmetli olupta memur olarak sınava gıren kımlerız ben m.e.b hizmetliyim ama memurdan ıyıyım masa başında yani cok rahatım ama sonucta unvanım hizmetli buyuzden sızce sınava tekrar gırmelımıyım?

MEB görevde yükselme sınavı yapılıyor arkadaşım, o sınava girerek ve 70 üzeri puan alarak GİH yani genel idari hizmetler (memur) sınıfına geçebilirsin. 06/12/2015 tarihinde görevde yükselme sınavı yapıldı neden o sınava girmedin?

Başka engelli bireylerin şanslarını azaltmak istmiyorsanız, kurumunuzda ki görevde yükselme sınav dönemlerini takip edin derim .

daha yeni hizmetli olduk bu sınav kurs ne zaman başlar.?

25.01.2016 da iş başı yaptığım ıcın gıremedım o sınava kardeş bırdahakı sınav nezaman olur bilmiyorumolsa bıle kurum ıcınde sınava gırebılmem ıcın 3 sene memur olarak kalma mecburıyetım oldugu ıcın ekpss sınavına gırıp memurlugu sececegım

yok ben girmeyeceğim zar zor atandık başkasının atanma durumunu kapatma bence 3 sene bekle zor bişiymi beklemek aday memursun zaten atanamayanları düşün yapma bunu yazık.

YHS olarak göreve başlamış ve kurum içi unvan sınavı ile teknik kadroya geçen bir arkadaşınız olarak şiddetle tavsiye ediyorum. Kurum içi sınavları beklemenize gerek yok girin EKPSS ye biraz önce YHs den kurtulmaya bakın..
Bu sizin en doğal hakkınız unutmayın..?

aynen ilker abım katılıyorum sana bu bızım en doğal hakkımız başkalarının hakkını yemekle ne alakası var ağzı olan konuşmasın arkadaş

birazcık vicdan meselesi 1 kişi bile diğer atanamamış kişiyi engeller ..ya atanamamış olsaydınız.?? aynı şeyi yaparmıydınız ???

ben atandım çalışıyorum çok şükür .şükretmesini bilelim lütfen..

Kimse kimsenin hakkını yemiyor arkadaşlar. Herkes aldığı puana göre yerleşecek. Atanıpta işe başlamasa dediğiniz gibi birilerinin hakkını yemiş olur ama sınava girip yeterli puanı alıp atandıktan sonra kimsenin konuşmaya hakkı yok. Kaldı ki tercih zamanı hizmetli olduğundan dolayı hizmetli kadrosunu yazamayacak arkadaşımız. Ortada hak yemek gibi bir durum yok. Bu mantıkla hareket ederseniz işi gücü olup bu sınava girmek isteyenlerin de sınava girmemesi lazım. Çünkü çalışmayan engellilerde bu sınava giriyor. Şimdi siz kalkıp, senin işin gücün var bırak işi olmayanlar bu sınava girsin mi diyeceksiniz.

lakoste,
Orta da hak yeme gibi bir durum söz konusu dahi olamaz devlet sınav yapıyor ve diyor ki engeli birey müracaat edebilir. Çalışan,çalışmayan,kız,erkek,yaşlı,genç müracaat edemez/eder demiyor.
YHS olan arkadaşlar demez mi? özelde çalışanlar da müracaat etmesin..
En doğal hakkınızdır sınava girmek özellikle tekrar belirtiyorum MEB de YHS kadrosunda olan arkadaşlar EKPSS kaçırmayın girin sınava yüksek puan almaya bakın kurtulun YHS den..

Sırf merakimdan soruyorum memur ken Ekpss ye girip atanirsan önceki kurumundan istifa edipmi geliyorsun yeni kurumuna ve önceki kurumunda ki kadro derecen emekli sandığın dan mi talep ediliyor tekrar aday memur luk süreci varmı birde önceki kurumunda kıdem tenzili ceza si almışsan ve süresi dolmamissa onun akıbeti ne oluyor

ne diyim en doğal hakkınız bu kadar engelli işsiz varken iş bulamıyor iken hemen girin dünya vurdum duymazların dünyası yazık
kıyamette sırf bu yüzden kopacak.

aday memur sınavları hemen hemen her sene yapılmakta kursa katılıyorsun sınava giriyorsun aday memursun eee yane sonunda olabiliyorsun ne diye bir işsizimiz iş sahibi evine ekmek götürmesin olaya bu boyuttan bak hadi memur oldun kurumda memur kadropsu doluysa yer değiştirmek zorundasın farkındamısın.

Ben hizmetli atandim 2012 omss ile.
2014 ekpss ile memur oldum icim gayet rahat 2016 sinavinda benden bosalan hizmetli kadrosunu doldursunlar onlerine duranmi var. Hak hukuk diyip duruyorsunuz omur boyu wc temizlemek paspas atmaktan kurtulus varken birakilirmi saniye beklemeyin kaydolun. Hizmetliyken memurluk yapanlar amirleriniz oraya yapisik degil bi baska amir gelip git masami sil odami sil wc yi temizle derlerse ne yapacaklar garantisini kimden aldiniz.
2 yil adalet bakanliginda calisicam memur olarak 2018 de tekrar giricem sosyolog olmak icin o zamanda memurluk bosalicak bi sonraki atamadada onu doldursunlar. Vicdan yapmayin yukselmek icin en kisa yol hangisiyse o yoldan gidin.
Mebte gorevde yukselme varmis garantisimi varmis yuksek puan almanin. Ekpss 2016 ya girin memur olamazsaniz gorevde yukselmeye girersiniz acarlarsa

Arkadaşlar kimse daha iyisini isteyen bir başkasına kızmasın adı üstünde seçme sınavı sen veya o öbürü kim iyi ise o seçilir.Çalışan birisi sınava giriyor diye diğer engelli dışarıda kalmıyor.Devlet seçme sınavı yapıyor ve kazanan yüksek puan alan giriyor kadroya.Burada çalışıp sınava gireceklere laf atılacağına +(pozitif) ayrımcılık yapılıp sınavsız herkesin alınması için mücadele edelim klavye başından ahkam kesmek kolay ama hadi denildiğinde bende dahil hiç birimiz kılımızı kıpırdatmıyoruz.

kısaca özü ben yüksek puan alıp tekrar atanıyorsam atanamayandan iyiyim demektir. adı üstünde seçme sınavı devlette artık en iyisini haketiyor. çalışan 50 puan alıp tekrar atanmıyor kim yüksek alırsa o atanıyor sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar

hak hukuk dıyen arkadaşlar cok emınımkı buna hakkkınızı işinize geldıgı gıbı arama peşindesiniz neden emınım bılıyormusunuz ortada ne hak var ne hukuk ama ucu sıze dokundugu ıcın hak hukuk mesleesi yaptınız asıl sız bıraz elınzıı vıcdanınıza koyunda konuşun ... ulan ben wc temızleyıp paramı kazanıyor aynı zamandada ders calısıp memur olmayı hakedıyorsam bu benım ana sütüm gibi helal olan hakkım madem öyle sende ders calış benden daha yuksek puan al atan arkadasım onunde duranmı var sacma sapan konsuup duruyorsunuz surekli

Üst Alt