Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hipertirofik kardiyomiyopati için hangi oranda rapor verilir?

kaplan0678

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Hipertirofik kardiyomiyopati tanisi koyuldu genetik oldugunu söylediler ve trafik kazasi gecirdim % 46 raporum var bu hipertorofik kardiyodan % kac rapor verirler % 46 yi artiirabilirmiyim ve otv indiriminden yararlanabilirim....

Ötv indirimin yararlanabilmeniz için ya ortopedik bir özrünüzün olması yada %90 ve üzeri raporunuzun olması gerekiyor.
Ayrıca Hipertirofik kardiyomiyopati hastalığında en düşük oran %50,siz nasıl %46 aldınız?

% 46 raporu trafik kazasi gecirdim o yuzden aldim kalca ve dizimde kiriklar vardi platin koyuldugu icin peki

% 50 daha alirsam faydasini gorebilirim sanirim raporun

hipertrofik kardiyomiyopati 50 ile 70 arası oran verilir

Mesala hipertirofik kardiyomiyopatiden % 50 aldim birde ayriyetten % 46 raporum var 2sini birlestirip otv indiriminden yararlanabilirmiyim

kaplan0678
Balthazard formülü diye bişey var.
2 ayrı hastalıktan oran alırsan oranlar farklı değerlendiriliyor.
Aşağıdaki siteden sende hesaplatabilirsin
50+46=%73 Yapar Balthazarda göre

Balthazard Hesaplama Program

Senin zaten bedensel 46% raporun var, bununla ötv indirimi alırsın, neden raporu yükseltmeye çalışıyorsun.
Bedensel rapor oranı % 40 zaten ötv indirimi için yeterli, daha fazla rapor oranı almanız daha ucuz araba alcanız anlamına gelmiyor.

kaplan0678

s&s doğru söylemiş bizimde gözümüzden kaçmış zaten ortopedik engelin var ortopedik engelde oran önemli değil eğer kurulda onaylanırsa oranı yükseltmene gerek zaten yok

kaplan0678

Maalesef bu rahatsızlıklar malulen emekli olmanızı sağlamaz. Malulen emekli olabilmek için malulliyet cetveli'ne göre malul düzeyde iş gücü kaybınızın bulunması gerekir.

Üst Alt