Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her ülkeden araç getirebilir miyim?

BerkayTurksever

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Herkese iyi günler sorum şu;
2013 model C 180 BlueEFFICIENCY AMG Plus 7G-Tronic bu araç ankarada 23.000€ almanyada daha pahalı. bunu getiren arkadaş almanyadanmı getiriyor yoksa başka ülkelerdende getirebilirmiyim.hangi ülkede daha ucuzdur. bu araçtan almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bende çok araştırdım.Fakat yurt dışından getirmek artık çok daha masraflı.Hele 3 yıl şartı konduktan sonra Almanya'da da değişen bir şey yok. En ucuz araba (Mercedes) 23 ila 25 bin € o da 60-65 bin yapıyor .Zaten o fiyatlarda Türkiye'de de de bulabilirsin. Birde kim getirecek arabayı ona bakmak lazım. Kime güvenip 23000 € yu eline sayıp hadi bana araba getir diyeceksin. Hadi adam iyi niyetli diyelim Almanya'dan gelirken herhangi bir yerde kaza yapsa ve araç pert olsa (Allah korusun adama da bir şey olmasın :)) ne yapacağız .Bildiğin İflas

Doğru diyorsunuz ama almanyada daha pahalı geldi bana, ali gözübol diye bir galeri var ankarada. orda istediğim araba 22.450bin € almayada 26bin € lardan başlıyor bu garibime geldi. 2013 model 10 binde C 180 BlueEFFICIENCY AMG Plus 7G-Tronic türkiyede satana denk gelemedim. birazda şüpheleniyorum dolandırıcı falanmı die ama 5 yıldır yapıyormuş bu işi. kararsız kaldım. pazartesi arabamıda satıyorum ne yapıcam bbilemedim. almanyada güvenilir tanıdıım var. yazın buraya geliyor zaten o araçla gelir ama napıcam biraz yardım

Üst Alt