Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her iki alt ekstremitedeki kısıtlılık için Otomatik ibareli rapor ve araç..?

vcelikten

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Yürüyüş bozukluğu ve 4/5 kas gücü kaybı var her iyi ayakta ehliyet alır alt ekstremitelerde 4/5 kayıp var , özel donanımlı araç kullanabilir raporu aldım %40 oranında.
Ehliyet değişimi içinde aile hekimi ,aynı uzman doktor ve il sağlık müd komisyona girdim.bana istersen otomatikte verebiliriz istersen tertibatlı dediler bende otomatik dedim.yeni ehliyeti aldım
otomatik araç sipariş ettim maliye ben açıklamayı yeterli bulmadım dedi ve rapora sol ayakta ,sağ ayak açıkça yazılsın dedi.doktor yazayım diyor ancak sol ve sağ bacakta sıkıntı var sa bu kez maliye tertibat isterim diyecek.
Ehliyettede tertibat yok ne yapacam şaşırdım.
Il sağlık müd itiraz edip tertibat kodu yazdırabilirmiyim.sonradan tekrar kod yazdıran varmı.
Bu süreçte ne yapmalıyım.
Yol gösterin.

il sağlığa tekrar gidip itiraz edin. durumu anlatın onlar gereklı kodları yazıp duzeltırler. Ancak yenıden ehlıyet değişimi gerekecekdır.

vcelikten

keske ikisini de yaptirsaydinz.bazi iller kodu değiştirmemekte isrsr ediyor. Tertibat olursa zaten otomatik olmsk zorunda. Ben debraj kullanamıyorum.e bu durumda sadece fren ve gaz sistemi olmaloi. Sadece fren ve gsz sistmei olsn arac sa otomatik vitrs olur.

Ehliyetine kodu yalnış yada eksik yazılıp bunu düzelten varmı.

PAZARTESİ HAYIRLISI GİDECEM AMA BU 2 GÜN KAFAYI YEMESEM İYİ.YA YAZMAZSALAR NE YAZPACAM DİYE DÜŞÜNÜP DURUYORUM.

vcelikten

Hatay da kod yanlış yazılmış heyet duzeltmemis. Mahkemeye vermişler. Sonuc ne bilmiyorum. hakem kurula yönlendirebilirler. İnsanlar çok aptal. Bizi zor durumda bırakanlar bizden kat be katibi çeker insallsh.

vcelikten

Ya araç için olan raporda sağ alt ekstremitedeki rahatsızlığın araç kullanmaya etki etmediğine dair ibare olmalı, ya da il sağlık müdürlüğüne itiraz edip oraya özel donanım ibaresi ekletilmeli.

gaz fren elden tertibatlı otomatik vites ın kod kaçtır ayrıca gaz frenin sağda ya da solda olmanın kodları aynımıdır bakanlığın belirlediği kod listesi bilen lütfen buraya linkini yazsın

Üst Alt