Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hepatit B hastasıyım. Rapor oranıma etki eder mi?

ahmetfatih

Yeni Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
herkese hayirli geceler benim hastalik yuzdeleriyle ilgili bir sorum olacak benim kronik hepatit b hastaligim behcet hastaligimdan dolayi sol bacagimda surekli olusan bir sikintim ve kireclenme var..kroniklesmis ve suregen olan hastaliklarin yuzdesi artirilacak diye bir duyum aldim bu konu hakkinda beni bilgilendirirseniz sevinirim...

Arkadaşlar bu soruya cevap verebilecek biri yok mu. Bende de kronik hepatit b hastalığı var tabloda bazı oranlar yazıyor ama onların ne anlama geldiğini anlamadım. Yani %15 %30 gibi oranlar var 15 te kronik yazmıyor taşıyıcı olunca mı 15 oran veriyorlar. 30 da kronik yazıyor. Rapor için gidersem kronik olduğu için 30 oran mı verecek doktor ?

Bugüne kadar hiç ilaç kullanmadım belirli aralıklar ile kontrole gidiyorum enzimlerim yükselince yediklerime dikkat ediyorum stresten uzak duruyorum düzeliyor. Sadece kronik hepatit b hastalığın olması raporuma kaç oranında etki eder. Ayrıca %34 lük işitme engelim var zaten hepatit ile beraber 40 olur mu ?

Tşk ederim @eyüp kardeşim 15 yeterli olur benim için. Biyopsi ister mi acaba doktor. Biyopsi olmak istemiyorum korkuyorum biyopsi olmaktan :(

Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende kronik hepatit b hastasıyım %30 oran verdiler. Ben biri GATA'da ikisi Devlet hastanesinde olmak üzere toplam 3 kere biyopsi oldum korkmanıza gerek yok gerekirse olun.

Tşk ederim size de geçmiş olsun. Ben de daha önce biyopsi oldum Bi defa. Ama çok hazırlıksız yakalanmıştım hiç araştırmadan oldum bu yüzden korku oluştu. Rapor için biyopsi isterler mi acaba ya ultrason falan yeterli olmaz mı acaba :(

Üst Alt